Misdaadseries RTL 5 verhuizen naar vrijdagavond

Foto: RTLDe misdaadavond van RTL 5 verhuist vanaf begin november van de dinsdag- naar de vrijdagavond. Dat heeft RTL 5 woensdag bekendgemaakt. Op dinsdag waren voortaan speelfilms uitgezonden. “Op 6 november start de vernieuwde crimenight met de spannende hitseries House, CSI: Miami en de nieuwe misdaadserie Lie To Me“, vertelt een zegsman van RTL 5. “De dinsdagavond wordt vanaf 3 november gereserveerd voor de grote actiefilms. Zoals de filmhit Independence Day.”

De nieuwe misdaadavond op vrijdag wordt om 20.30 uur geopend door CSI: Miami, gevolgd door Lie To Me om 21.25 uur. “Lie To Me is de tv-hit uit Amerika van de makers van 24. Deze unieke serie gaat over detective Cal Lightman, een levende leugendetector. Hij heeft zich gespecialiseerd in lichaamstaal en kan aan de kleinste gezichtsuitdrukking een leugen herkennen. Dit talent gebruikt hij om de moeilijkste misdaden op te lossen voor politie, overheid en burgers. Met in de hoofdrol de getalenteerde acteur Tim Roth, bekend van The Incredible Hulk, Reservoir Dogs en Pulp Fiction, is Lie To Me zeker een reden om thuis te blijven op de vrijdagavond.

De ziekenhuisserie House zal de nieuwe crimenight wekelijks afsluiten om 22.20 uur.

De dinsdagavond wordt vanaf 3 november gereserveerd voor de grote actiefilms, zoals Independence Day waarmee Will Smith doorbrak in Hollywood en I, Robot, de film die Smith’s status als A-ster bevestigde. In november is ook de première van Shooter bij RTL 5, een actiethriller met Mark Wahlberg als scherpschutter, die betrokken raakt in een groot complot rondom een moordaanslag op de president.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen