De Mol belde Borsato over laatste Gooische Vrouwen

Linda de Mol heeft met Marco Borsato gebeld over de laatste aflevering van Gooische Vrouwen. In de slotuitzending was te zien hoe volkszanger Martin Morero (Peter Paul Muller) en zijn vrouw Cheryl (Linda de Mol) failliet gingen en hun villa moesten verkopen. “Dat vond ik zo erg. Ik heb echt Marco gebeld om te zeggen dat we dit al ver voor het hele Entertainmet Group-gebeuren gedraaid, bedacht en geschreven hadden. Hij moest er heel hard om lachen. Hij zei: ‘Ik geloof je op je woord’.

De RTL 4-ster vindt het erg jammer dat Gooische Vrouwen is gestopt, vertelde ze dinsdagavond in Pauw & Witteman. “Een beetje wel hoor. Ik ben zo bang dat dit het allerleukste was dat ik in mijn leven gedaan heb op werkgebied. Op een gegeven moment neem je zo’n beslissing dat het heel moeilijk is om zo’n club mensen bij elkaar te houden. Het zijn allemaal topacteurs die verslingerd zijn aan theater. We waren Annet Malherbe al kwijt en als je er dan nog één verliest dan wordt het minder. Dan kan je beter stoppen op het hoogtepunt.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen