Tijl Beckand met tv-show op tweede dag TV Lab

Tijl Beckand opent de tweede dag van de themaweek TV Lab dinsdagavond met Geven en Nemen (AVRO). Hierin krijgen drie prille liefdeskoppels diverse prijzen voorgeschoteld, die ze onderling moeten zien te verdelen. Naarmate het spel vordert worden de koppels steeds venijniger. Op de tweede dag van TV Lab worden vier nieuwe programma’s geïntroduceerd. Naast Geven en Nemen zijn dat Video Generation (NCRV), En Ga Zo Maar Door (VPRO) en tot slot Comedy at Work (NPS).

In Geven en Nemen krijgen vanaf 20.30 uur drie prille liefdeskoppels verschillende prijzen voorgeschoteld, die ze allemaal graag willen hebben. “Echter, zo makkelijk gaat dat niet“, weet de AVRO. “Want onderling moet er onderhandeld worden over wie welke prijs krijgt en wie er met lege handen naar huis gaat. Net als in een relatie draait het in dit programma om geven en nemen.”

In deze tijd van mobieltjes en YouTube zijn jongeren zelf programmamakers geworden. In Video Generation (21.15 uur) filmen ze zelf met hun mobieltjes en op die manier komt de kijker middenin de belevingswereld van hen terecht. “Een groep jongens van gemiddeld 19 jaar en een groep meiden van 17 jaar komen elkaar tegen tijdens hun vakantie op Texel. Doordat ze de camera bij zich hebben, ontstaat een ongedwongen en ongecensureerd beeld van vrije tijdsbeleving, liefde, leven, seks en vriendschap van een nieuwe generatie“, aldus de NCRV.

En Ga Zo Maar Door, vanaf 21.50 uur te zien, is een authentieke zoektocht van Maxim Hartman naar een manier om de verwende en depressieve kijker te boeien. Comedy at Work is om 23.10 uur het laatste nieuwe programma van de dag. Dit is een brutale comedy met onder meer Jandino Asporaat.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen