Producent Palm Plus start nieuw tv-seizoen voortvarend

Foto: SBS ElvinDe Nederlandse tv-producent Palm Plus is buitengewoon tevreden over de start van het nieuwe televisieseizoen. Volgens een woordvoerder van het productiehuis is die zeer succesvol van start gegaan. “De zondagavond van SBS6 die prime time volledig uit Palm Plus-producties bestaat, trekt een miljoenenpubliek“, laat de zegsman van Palm Plus weten. “Het programma Wegmisbruikers, dat al jaren tot een van de best scorende tv-formules behoort, blijkt ook nu weer een kijkcijferknaller.

Wegmisbruikers trok afgelopen zondag ruim 1,1 miljoen kijkers. “Ook het tweede seizoen van Red Mijn Vakantie! is – net als de eerste serie – een hit. Ruim 1,3 miljoen kijkers zagen hoe Alberto Stegeman de horrorvakanties van Nederlandse toeristen probeert te redden.

Van Red Mijn Vakantie! start op 3 september bovendien een Vlaamse versie. Palm Plus heeft de formule aan een aantal buitenlandse partijen verkocht. Stressvakantie op het Vlaamse VTM is de eerste internationale versie die dit seizoen op tv verschijnt.

De komende weken starten nog meer nieuwe Palm Plus-programma’s, waaronder SOS Verbouwing (RTL4), Ouders Hebben Geen Seks (KRO) en de docuserie Nog 24 Uur (RTL5).

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen