Peter van der Vorst weg bij EVA Media

Foto: Nick van OrmondtPeter van der Vorst heeft het productiebedrijf EVA Media van Paul de Leeuw verlaten. Na een jaar gaan beide partijen hun eigen weg. Dat bevestigde Van der Vorst dinsdag op Q-Music. Van Der Vorst Ziet Sterren was één van de weinig goed scorende programma’s van EVA. Die show wil hij nu zelf produceren. “Ik heb een ontzettend leuk jaar gehad en heel leuk met Paul samengewerkt, maar mijn televisieprogramma was een co-productie tussen EVA en mijn bedrijf Vorstelijke Zaken.

Volgens Van der Vorst heeft hij absoluut geen ruzie met Paul de Leeuw. “Er is zeker geen sprake van ruzie, integendeel. Het is in bijzonder goed overleg gegaan. Ik vind het heel vervelend als er ruzie tussen mij en EVA gesuggereerd wordt, want dat is gewoon niet zo.”

Dat EVA Media nu een aantal slecht scorende programma’s produceert, heeft volgens Van der Vorst niets te maken met zijn vertrek. “Dat staat er helemaal los van. Maar er gebeuren daar nog genoeg dingen achter de schermen waar je nog van gaat horen als het goed is, hoor.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen