Kelly van der Veer niet meer boos op Manuel Venderbos

Foto: EOBig Brother-bekendheid Kelly van der Veer is niet meer boos op EO-gezicht Manuel Venderbos. Dat vertelde Van der Veer zondagavond in Life 4 You. “Ik ben nu ook allang niet boos meer, want ik heb een hele grote bos bloemen van hem gekregen en hij heeft zijn excuses aangeboden, dus ik ben weer heel blij“, liet de transseksuele tv-persoonlijkheid weten. “Mensen kunnen verkeerde dingen zeggen als ze niet precies weten waar ze over praten natuurlijk. Dat heb ik zelf ook wel eens.

Venderbos noemde Van der Veer in zijn programma Jong ‘een uit de hand gelopen travestiet’. “Het was een beetje jammer dat ik zo’n rare belediging naar mijn hoofd geslingerd kreeg“, blikt ze terug. “Als Jensen een lullige opmerking maakt, dan trek ik het wel. Maar ik vind het niet leuk als iemand bij de EO zoiets raars zegt. Ze hadden me ook kunnen bellen van: ‘Kelly, hoe zit het nou eigenlijk? Ben jij nou travestiet, transseksueel of een gender?’ Dat hebben ze niet gedaan. Ik was woedend.

Eerder deze week liet Van der Veer nog weten dat zij Venderbos het liefst in elkaar zou slaan. “Die man moet echt bij mij uit de buurt blijven“, zei ze toen.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen