Frits Bom: ‘Catherine Keyl doet alles om op tv te komen’

Foto: Roy BeuskerVakantieman Frits Bom heeft meer dan genoeg van Catherine Keyl. Het liefst ziet hij haar niet meer op televisie. “Ze trekt desnoods haar broek uit om op televisie te mogen en daarmee is ze het typische voorbeeld van de tv-coryfee die maar geen afscheid weet te nemen als zijn of haar tijd allang is vergleden“, aldus Bom. “Tot hun laatste snik bieden sommige sterren van weleer, zoals Catherine Keyl, zich aan terwijl zij de onmetelijke vergissing begaan te denken dat ze worden gevraagd.

Frits Bom noemt Catherine Keyl ‘een aftakelende BN’er’. “Elk spelletje of side-kick-klevertje waarvoor ze wordt uitgenodigd voelt ze als op haar lijf geschreven, en of het nu de bejaardensoos MAX is, de NCRV, de EO, RTL of een ziekenomroep in Zuid-Mongolië…als de rode lamp maar wil branden, want alleen dan nog komen de neurotransmitters vrij voor een bevredigend klaarkomen zonder orgasme.”

Catherine Keyl was jarenlang de talkshowkoningin van Nederland met onder meer De 5 Uur Show en Catherine op RTL 4 en MAX en Catherine bij Omroep MAX.

Frits Bom was vanaf 1991 jarenlang te zien met het programma De Vakantieman op RTL 4. Na zeven jaar trok RTL 4 de stekker uit dit goed bekeken programma, omdat er teveel ouderen naar keken. Sinds 2005 is Frits Bom actief als televisierecensent.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen