Carlo Boszhard: ‘Rad van Fortuin mocht wat pittiger’

Foto: Roy BeuskerPeter van der Vorst, Yes-R en Lieke van Lexmond namen het donderdagavond tegen elkaar op tijdens de opnames van Het Rad van Fortuin met de nieuwe presentator Carlo Boszhard. Boszhard vindt het programma nu veel pittiger dan dat het vroeger was met Hans van der Togt. “Het was de tijd van in Aalsmeer. Honeymoon Quiz eruit, Het Rad van Fortuin erin. Met kandidaten met bloemetjesjurken en dat soort dingen. Ik heb niets tegen bloemetjesjurken, maar het mocht wat pittiger.”

Inmiddels is Hans van der Togt weer bijgekomen van het feit dat hij gepasseerd is voor de presentatie. “Er is echt een fout gemaakt om hem niet te bellen en netjes te zeggen van: ‘Hans, het Rad komt terug. We doen een beetje de Franse versie en we willen kijken of we het programma langer terugbrengen’. RTL wilde het nu anders“, vertelde Boszhard donderdag in Shownieuws.

Leontine Borsato is ook weer van de partij. Er kunnen geen bordjes meer omgedraaid worden, maar als Borsato een elektronisch scherm aantikt komen de letters alsnog tevoorschijn. “Het is weer heel erg leuk. Ik voel me best wel weer thuis. Dit keer zonder Hans. Dat is natuurlijk hartstikke jammer. Het was natuurlijk heel erg gezellig geweest. Ik had gehoopt dat hij nog even kwam kijken. Ik had Hans nog gebeld en ik was ook in de veronderstelling dat het met Hans besproken was. De hele commotie die erna was, overviel mij ook een beetje.”

De vier nieuwe afleveringen van Het Rad van Fortuin zijn vanaf zondag 11 oktober wekelijks tussen 20.00 en 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen