MAX in talentenjacht op zoek naar nieuwe Dekselse Dame

Foto: MAXOmroep MAX start op 17 september in Tijd voor MAX met de zoektocht naar een nieuwe Dekselse Dame. Lenie stopt vanwege een hernia na twee seizoenen met dit succesvolle programma en Doortje zoekt nu nieuw gezelschap. Dat heeft Omroep MAX bekendgemaakt. In twee auditierondes en vier studioshows worden de 25 beste amateurkoks getest op hun kookkunsten, presentatie en de match met Door. Een driekoppige jury bepaalt wie een televisiecontract bij MAX in de wacht sleept.

Dekselse Dames gaat begin 2010 het derde seizoen in. De afgelopen twee jaar schotelden Lenie en Door wekelijks zo’n 350.000 kijkers een Hollandse maaltijd voor en gaven ze nuttige huishoudtips. Iedere week scheurden zij met hun oude zeegroene Volkswagenbus naar bijzondere locaties, om daar te koken voor grote groepen.

Lenie heeft onlangs met pijn in het hart te kennen gegeven een derde seizoen niet meer te kunnen doen, vanwege een hernia. “Ik heb samen met Doortje dit programma met ontzettend veel plezier gemaakt. We hebben veel gelachen en de lekkerste maaltijd gemaakt voor de leukste groepen in het land. Ik ben trots op wat we neergezet hebben. Ik weet dan ook zeker dat mijn opvolger het net zo leuk zal vinden als ik.”

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen