‘Margriet van der Linden humorloos en oninteressant’

De bekende journaliste Hanneke Groenteman is totaal niet te spreken over Margriet van der Linden, de nieuwe presentatrice van Zomergasten. Volgens Groenteman heeft Van der Linden haar vierde gast Carice van Houten zondag in Zomergasten op ,,totaal humorloze, formele, onteresissante en onbekwame manier” door de avond heen geloodst. Gordon is het met Groenteman eens, zei hij in Boulevard. “De spruitjeslucht komt je tegemoet als die Margriet van der Linden op televisie is.”

Hanneke Groenteman schrijft op haar weblog naar Carice van Houten toe. “Elke mogelijkheid om jou te laten sprankelen, elke kans om jouw persoonlijkheid te laten zien, elk glimpje emotie sloeg Margriet van der Linden dood door slecht interviewen. Er werd nauwelijks gelachen, al jouw voorzetten werden niet ‘ingekopt’, we bleven met meer vragen zitten dan er antwoorden gegeven waren. Het was verbijsterend en ik snak ernaar om jou eens goed geïnterviewd te zien.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen