Gordon wilde weglopen tijdens EénVandaag-interview

Gordon wilde eigenlijk weglopen tijdens het interview dat hij gaf aan EénVandaag. Dat schrijft verslaggever Wout van Erven van EénVandaag op zijn weblog. Twee dagen na het interview, dat vrijdag werd uitgezonden, nam een pr-dame contact op met de redactie van EénVandaag. “Gordon is niet tevreden, vond het gesprek ‘te negatief’. Bij het doorvragen over het niet meedoen aan de homodemonstratie in Moskou had hij willen weglopen, zo meldt z’n pr-dame“, schrijft Van Erven.

Verslaggever Van Erven kreeg geen antwoord op de vraag waarom Gordon dan niet wegliep. “Pr-dame: ‘Ja, ik meld het je maar, hij heeft het niet gedaan maar…’. Ik: ‘Als hij dit soort interviews te kritisch vindt en een pr-verhaal wil vertellen, dan moet hij gewoon zijn pr-afdeling vragen. Ik hou hier niet zo van’.

Gordon wilde zich door EénVandaag laten interviewen, omdat hij aan zijn imago werkt. “Daags ervoor wordt ons al dringend verzocht een aantal aspecten niet te bespreken: geen gezeur over de ruzie met Gerard Joling, geen vragen over Gordons (overigens integere) huilscene bij Pia’s Vinger aan de Pols. Het moet een leuk en gezellig en vooral positief gesprek worden, is het devies. Gordon wil zich namelijk een nieuw ‘positief’ profiel laten aanmeten. Oh ja, hij zal ook persoonlijke gedichten gaan voorlezen waarin hij z’n zachte kanten laat zien, zo laat z’n pr-dame ons weten.

Er ontstond commotie toen EénVandaag een persbericht verstuurde waarin Gordon verkeerd geciteerd werd. “Maar ach… Als je googelt op Gordon en boos of woedend krijg je trouwens heel veel hits: Gordon boos op 538, Gordon boos op Gerard Joling, Gordon boos op Life & Cooking en Irene, Gordon boos één of andere producer, Gordon woedend weg bij Idols.. etcetera.

Het hele stuk van Van Erven is te lezen op de website van EénVandaag.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen