Gordon uitgebreid over Toppers-rel in RTL Boulevard

Foto: TROSGordon is woensdagavond wederom te zien als de vervanger van Albert Verlinde in RTL Boulevard en zal daar aan presentator Humberto Tan vertellen over de commotie die is ontstaan rondom De Toppers. Het Algemeen Dagblad kopte woensdagochtend op haar voorpagina dat Gordon uit de Toppers wordt gezet. “Of Joling kan terugkeren? Zeg nooit nooit“, zei Toppers-manager Benno de Leeuw in de krant. De Leeuw komt daar nu op terug: “We zijn nog niet met Toppers 2010 bezig.

Benno de Leeuw heeft woensdagmiddag een persbericht verspreid naar aanleiding van alle commotie rondom de Toppers. “Gisterenavond om half zeven ben ik gebeld door verslaggever Mark Langeslag van het AD met het verhaal dat hij al enkele dagen onderzoek aan het plegen was over een verhaal dat Gerard Joling terug zou keren bij de Toppers. Ik heb hem toen meegedeeld dat wij niet eens met Toppers in Concert 2010 bezig zijn“, aldus De Leeuw.

Volgens De Leeuw zijn er dan ook nog geen plannen. “Al 5 jaar is het zo dat we eerst de concerten doen, de cd en dvd maken, vakantie vieren en dan intern evalueren over het geheel. Daarbij passeren alle zaken de revue. Van het functioneren van alle drie de artiesten tot het gehele uiteindelijke concert, marktonderzoeken en alle pr zaken. Naar aanleiding van die evaluatie gaan we met Toppers 2010 aan de slag.

Toch doet De Leeuw in het AD een opmerkelijke uitspraak over Gerard Joling. “Op de vraag of ik een afspraak heb met Gerard Joling en zijn manager Wino Omtzigt heb ik bevestigend geantwoord want ik heb Gerard zijn shows in Ahoy geproduceerd en we moeten nog wat lopende zaken afwikkelen. Dat er een verstoorde verhouding zou zijn tussen mij en Gordon of Gerard Joling is absolute onzin.”

Gordon riep woensdagmorgen op de radio dat hij in zijn contract een optie voor nog drie Topper-jaren heeft staan. De Leeuw: “Ook het feit dat wij met de artiesten een 3 jarige overeenkomst getekend zouden hebben is onzin. In de 5 jaar Toppers hebben wij dit nooit gedaan. Het contract is voor een jaar met daarin een eenzijdige optie van maximaal 3 jaar van onze kant dat indien wij verder willen wij deze optie kunnen lichten.”

Gordon gaat woensdagavond uitgebreid in op de kwestie in RTL Boulevard.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen