Frank Evenblij blij met nieuw VARA-programma

Jakhals Frank Evenblij is er bijzonder blij mee dat hij tijdens de TV Lab-week het nieuwe tv-programma Comedy Corner mag presenteren voor de VARA. Hierin maakt de Nederlandse kijker kennis met buitenlandse komieken. Comedy Corner is op maandag 31 augustus om 23.10 uur te zien op Nederland 3. Evenblij: “Dit is een unieke kans om Nederland fragmentarisch kennis te laten maken met hoe comedy in het buitenland leeft, actueel en uitgezocht door comedians met verstand van zaken.

In dit voorlopig eenmalige VARA-programma maakt Nederland kennis met grenzeloze comedy van over de hele wereld, nieuwe ontwikkelingen en talenten. “Of dit nu stand-up comedians, comedyseries, satirische tv-programma’s, internetfilmpjes, films of Nederlandse cabaretiers in het buitenland betreft“, legt een zegsvrouw uit. “Samen met comedy-kenner Leon Happé ontvangt Frank twee Nederlandse comedians die hun visie geven op buitenlandse comedy en hun vakbroeders uit andere landen.”

TV Lab is een themaweek op Nederland 3 waarbij iedere avond in totaal achttien nieuwe programma’s van negen omroepen te zien. De kijkcijfers en een speciaal voor TV Lab samengesteld recensentenpanel van televisiekijkers bepalen mee of – en zo ja, welke – programma’s het verdienen een vervolg te krijgen.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen