AVRO blij met Janzen als presentatrice Televizier-gala

De AVRO is blij met Chantal Janzen als de nieuwe presentatrice van het Gouden Televizier-Ring Gala. Ze volgt Frits Sissing op, die het te druk heeft met andere werkzaamheden. “De AVRO heeft Chantal Janzen al voor de zomer gevraagd het gala te presenteren; ze heeft het vorig jaar met een eigen, verfrissende aanpak heel goed gedaan“, zegt programmaleider Kees Tukker van de AVRO. “Frits Sissing heeft momenteel andere werkzaamheden, zowel op tv, radio als in het theater.”

Frits Sissing heeft het gala de afgelopen jaren gepresenteerd. Vorig jaar moest hij verstek laten gaan vanwege de nominatie van Op zoek naar Evita, dat hij ook presenteerde. “Chantal heeft vorig jaar laten zien dat ze een hele fijne en frisse aanpak in huis heeft voor het gala. Dat deed ze fantastisch en ze heeft gewoon de juiste hoeveelheid glamour en humor voor deze job. Ik draag dan ook met alle liefde het stokje aan haar over. In het najaar ben ik druk voor zowel de AVRO als in het theater met de voorstelling Sonneveld voor Altijd“, aldus Sissing.

Het gala van de Gouden Televizier Ring 2009 wordt op 23 oktober aanstaande live uitgezonden door de AVRO op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen