Nada van Nie werkt aan nieuw tv-programma

Nada van Nie werkt aan een nieuw pro- gramma met Tatum Dagelet. Dat maakte Van Nie maandagavond bekend in het programma Ik Kom Bij Je Eten. Het programma heeft te maken met haar scheiding van voetballer Bryan Roy. “Het zijn pilots waarmee ik nu bezig ben. Ik heb Taat & Naad bedacht met Tatum Dagelet. We gaan vanaf september een column schrijven, naar elkaar. Daar heb ik meteen een programma bij bedacht“, vertelt Van Nie. “We hebben inmiddels een pilot opgenomen.

Van Nie heeft genoten van de pilot. “Dat is eigenlijk heel goed gegaan. We hebben onwijs gelachen. Er is een zender geïnteresseerd. Maar er komt altijd geld bij kijken, dus dat is wel een ding. Maar het gaat over ons en wat het betekent om er alleen voor komen te staan. Het was voor ons wel belangrijk dat het niet zuur is.”

De voormalige Shownieuws-presentatrice is nog steeds niet over de scheiding heen. “Daar kun je niet overheen zijn na zeventien jaar huwelijk. Dat is wel het allerergste wat in mijn leven is overkomen. Ik heb heel veel verdrietige dingen omgezet in mijn bedrijf en in de programma’s die ik maak. Ik probeer er toch iets goeds uit te halen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen