Ellemieke Vermolen maakt kookshow met broer Jeremy

Foto: SBSSBS 6 start in het najaar met de kook- show De Verrassingschef. Hierin gaan presentatrice Ellemieke Vermolen en haar broer, tv-kok Jeremy Vermolen, de uitdaging aan om een verrassingsdiner voor meerdere personen te bereiden. De start is in het najaar. “Het duo wordt in- geschakeld door iemand die een vriend, kennis of familielid in het zonnetje wil zetten“, laat een woordvoerster weten. “Jeremy en Ellemieke zorgen ervoor dat de speciale avond tot in de puntjes verzorgd wordt.”

Ellemieke en Jeremy maken beiden gebruik van hun eigen kwaliteiten om de dag tot een geslaagd einde te brengen. “Zo zorgt Ellemieke dat de locatie er perfect uitziet, bekommert ze zich om de gasten en gaat ze op zoek naar het verhaal achter het etentje. Televisiekok Jeremy doet ondertussen de inkopen en duikt de keuken in om het menu, dat hij speciaal voor deze groep heeft samengesteld, met hulp van zus Ellemieke te bereiden. Daarbij geeft hij handige tips aan de kijkers.”

Jeremy Vermolen is onder andere bekend van het programma De Tuinruimers. Samen met Ellemieke schreef hij het kookboek ‘Zus en Zo’. De Verrassingschef wordt geproduceerd door Stokvis Niehe Producties.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen