Arie Boomsma: ‘Gelukkig weer veel commotie’

Foto: EOArie Boomsma is blij dat hij weer alle nieuwsrubrieken heeft gehaald met de aankondiging van zijn nieuwe program- ma ‘Loopt een man over het water’. Hier- in zal te zien zijn hoe cabaretier Guido Weijers grappen maakt over Jezus. Het gaat voorlopig om één uitzending op 31 augustus. Boomsma wist vooraf al dat er veel commotie zou ontstaan. “Ik hou er heel erg van. Ik vind het goed als het een beetje wringt en er ook een beetje discussie en frictie is“, aldus Boomsma in SBS Shownieuws.

Ook in RTL Boulevard liet Boomsma weten blij te zijn met alle aandacht. “Het heeft het Journaal weer gehaald, we zitten in Boulevard. Het gaat maar door. Provocatie is oké als het inhoudelijk is. Dan maakt het veel los, dan gaan mensen erover praten en dan gebeurt er iets. Het is gewoon een fantastisch programma.

Boomsma verwacht dat Weijers wel eens grof uit de hoek zou kunnen komen. “Ik hoop bijna dat dat gebeurt. Het programma gaat over het gesprek dat je dan voert.

De EO heeft de intentie om in 2010 een hele serie afleveringen te maken. Boomsma heeft vast een verlanglijstje gemaakt. “Ik hoop op Freek de Jonge en Hans Teeuwen.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen