André Rieu speelt gastrol in Flikken Maastricht

Geplaatst op Wed 08 Jul 2009 om 10:19Foto: TROSVioolvirtuoos André Rieu gaat een gastrol spelen in de politieserie Flikken Maastricht. De opnames vinden deze week plaats tijdens zijn concerten op het Vrijthof in Maastricht. Eerder dit jaar speelde Rieu ook al een gastrol in de Australische soap Neighbours. Nu zal hij te zien zijn in Flikken Maastricht. “In de aflevering speelt André Rieu zichzelf“, zo laat de TROS weten. “Rechercheurs Eva (Angela Schijf) en Floris (Victor Reinier) moeten alles uit de kast halen om een aanslag op Rieu te verijdelen.


14 Reacties op “André Rieu speelt gastrol in Flikken Maastricht”


 1. Marco

  André Rieu wordt de nieuwe soapster.

 2. ...

  ‘zucht’

 3. www.gtsthuis.web-log.nl

  haha

 4. www.gtsthuis.web-log.nl

  andre kan dat vast

 5. Timor

  Leuke serie

 6. Layka

  Het valt me nog mee dat de TROS nog geen Flikken Volendam heeft. Hoewel ze André Rieu ook al flink aan het uitmelken zijn.

 7. joycee

  bij die opname mag ik meedoen, als figurant weer, al zo vaak gedaan ..

 8. Anonymous

  wat gaat ie doen? met zn strijkstok een boef slaan?

 9. Ramon

  Reactie op Layka: Waarom weer zon opmerking. Wees een keer blij dat een politieserie eens niet in Amsterdam plaatsvindt. Want de serie bestaat al langer he?
  En geef mij maar Andre ipv Volendam.

 10. maadjuh_118

  Ik ga straks in die scene figureren
  Ik heb er echt heel veel zin in !!!

 11. Mann1979HH

  groetjes van uit noordduitsland. Ik ben een fan van Flikken Maastricht en ik wil graag weten wanheer dit uitzending mit Rieu uitgrestralt wourd. sorry voor mijn slecht nederlands.

  Danke im Vorraus!!!!!

 12. Hidde

  dat seizoen 4, en sal direct na het huidige seizoen uitgezonden worden. Deze aflv. Zowieso dus in t nieuwe jaar…

 13. Mann1979HH

  @Hidde

  Dank je wel. Het Problem is dat ik Flikken Msstricht alleen op BVN kan kijken en dit Kanal zal moglijk in het toekonfst niet meer Flikken Maaastricht presenteren en ik kijk het altidh alleen op zaterdag en niet op vrjdag en op uizending gemist punkt nl duurt dat altijd zo land tot ik kan kijken daar. Kan je eigentlijk Duits praaten?

 14. Mann1979HH

  Reactie op Hidde:…..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.