Tooske Ragas verlengt contract met twee jaar

Tooske Ragas heeft voor nog eens twee jaar bijgetekend bij SBS 6. Haar oude contract liep nog twee jaar, waardoor ze nu tot de zomer van 2013 te zien zal blijven bij de familiezender. Dat heeft SBS 6 vandaag bekendgemaakt. “Ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier bij SBS 6 gewerkt“, laat Tooske weten in een persbericht. “Toen de zender voor- stelde om het contract open te breken, waren we er dus snel uit. Ik heb heel veel zin om de komende jaren bij SBS 6 te blijven presenteren.”

Algemeen directeur Eric van Stade is erg verheugd over de contractverlenging: “Tooske Ragas past perfect bij de familiezender SBS 6. Ik ben erg blij en trots dat ze ook de komende jaren bij ons te zien zal zijn.

Tooske liet maandag in Shownieuws al weten zich erg op haar gemak te voelen bij SBS. “Ik heb voor een aantal werkgevers gewerkt in mijn leven en ik voel me zo fijn bij SBS. Ik vind het zo leuk en we zijn zo’n plezierig team met elkaar“, vertelde de presentatrice. “De communicatie is zo helder, de programma’s die ik mag doen zijn zo leuk. Ik ben echt heel erg blij met lekker nog vier jaar bij SBS.”

Tooske is sinds 2006 aan SBS 6 verbonden. Ze presenteerde onder andere grote shows als De Nieuwe Uri Geller en Wie Ben Ik?. Vanaf 22 augustus is zij samen met Henkjan Smits te zien in een nieuwe editie van Het Beste Idee van Nederland.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen