RTL 4 met documentaire ‘Michael Jackson Take 2’

RTL 4 heeft ook de zaterdagavondpro- grammering aangepast naar aanleiding van het overlijden van Michael Jackson. Tussen 21.15 en 22.40 uur brengt RTL de documentaire ‘Michael Jackson Take 2: Wat Je Niet Mocht Zien…’ uit 2003 op de buis. Het anderhalf uur durende pro- gramma was Jacksons antwoord op de veelbesproken documentaire die Martin Bashir over hem maakte en die volgens de zanger te schandaalgericht was. Take Two toont de beelden van Jacksons eigen cameraploeg.

Michael was niet blij met de documentaire Living with Michael Jackson van Bashir, die Jackson in 2002 en 2003 een aantal keer volgde. Jackson vond dat hij door Bashir werd neergezet als een ongeschikte vader en een gevaar voor kinderen. In ‘Take Two: wat je nooit had mogen zien’ laat Jackson beelden van zijn eigen cameraploeg zien waarin Bashir de zanger prijst voor de manier waarop hij kinderen blij weet te maken.

Jacksons versie vertoont beelden van zijn prive-camera die nooit bedoeld waren voor uitzending, maar die wederom spraakmakende uitspraken opleverden. Zo komt onder meer Michaels ex-vrouw en moeder van zijn twee kinderen, Debbie Rowe, voor het eerst exclusief aan het woord. Ook Jacksons broer Jermaine en zijn ouders reageren op Bashirs werk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen