Froukje Jansen: ‘Martin Šimek is mijn buurman’

Froukje Jansen kwam er vorige week tot haar schrik achter dat Martin Šimek haar buurman is. Na de veelbesproken afle- vering van De Zomer Draait Door vorige week, waarin Šimek boos aan Jansen vroeg of ze wel luisterde, kreeg Jansen bericht van haar huisbaas. “Ik kreeg na die uitzending een mailtje van mijn huisbaas of ik me er wel bewust van was dat Martin Šimek mijn buurman is. Dat wist ik niet, haha! ‘Dat meen je niet’, zei ik. Wat hilarisch. Dat heb ik weer. Hij is gewoon mijn buurman.

Voor Jansen was de uitzending met Šimek een vervelende ervaring. “Hij was ook redelijk gefrustreerd over de hele situatie rondom het radioprogramma van hem dat van de radio is gehaald. Maar hij verweet mij van alles.”

De avond na de veelbesproken uitzending met Šimek meldde RTL Boulevard dat Hanneke Groenteman het presentatietrio van De Zomer Draait Door bijles ging geven. “Dat kregen we sowieso. Dat was niet omdat er nu zoveel kritiek is dat we dat kregen. We worden op zich best wel goed begeleid. Dat stond al gepland. Dat is echt heel leuk“, laat Jansen weten op radiostation 3FM.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen