Datingshow Alleen Nog Een Man terug op NET 5

Geplaatst op Tue 09 Jun 2009 om 16:53Foto: SBSNET 5 brengt in het najaar een nieuwe reeks afleveringen van de datingshow Alleen Nog Een Man op televisie. Ook in het nieuwe seizoen worden drie zelfstan- dige vrouwen gevolgd tijdens een zomer vol met dates. Ze hebben alles al voor elkaar, maar hopen via het programma alleen nog een man te vinden. Het programmaconcept van Alleen Nog Een Man komt oorspronkelijk uit Zweden, waar het hoge kijkcijfers haalde. Bij NET 5 ging het programma in september 2008 met 442.000 kijkers van start.


12 Reacties op “Datingshow Alleen Nog Een Man terug op NET 5”


 1. Tim20: WBMJ

  niet te duur, lekker vrouwelijk en kijkt makkelijk weg voor vrouwen van jong en oud. Past dus pefect bij NET 5.

 2. Anonymous

  Zou wel eens willen weten wie van de eerste serie nog steeds bij de man van hun keuze is….Misschien een ideetje voor Net 5?

 3. Tim

  Op Zappen punt Blog werd dit als een mega super tóp serie gezien die miljoenen kijkers moest trekken… nou, niet gelukt dus. Ben blij dat MediaCourant nog objectief is.

 4. Ik Ja

  Reactie op Tim: als die gast dat dacht, dan was ie wel erg dom.

 5. Tim20: WBMJ

  Genoooooooten van de laatste S1ngle zojuist, wat een heerlijk begin van de tv-avond.
  Reactie op Tim: Kan me niet voorstellen dat het geschreven is. Herman heeft er wel verstand van!

 6. Fleur

  Single is een leuke serie, maar de laatste paar afleveringen zijn ze volledig doorgeslagen in de verhaallijnen. In seizoen1 ging het nog ergens (hoe satirisch ook) over. Het was een serie met een knipoog. Helaas zijn ze niet verder gegaan in deze stijl: de verhaallijnen zijn zo inhoudsloos dat het kinderlijk wordt. Naast Fatima zijn nu ook de karakters van Nienke en Stella volledig over de top. Jammer. Ik hoop dat ze in seizoen3 weer iets matigen, zodat de serie weer wordt zoals die was!

 7. Bart

  Reactie op Anonymous: 2 van de drie zijn nog bij de man van hun keuze!

 8. !#Michael#!

  Reactie op Tim:

  In zweden is dit vergelijkbaar met BzV, qua populairiteit …

 9. Anonymous

  Alleen nog kijkers…bedoelen ze zeker

 10. arno

  Ik vond het een leuk programma om naar te kijken en inderdaad het kijkt lekker weg en het is sowieso leuk om te kijken hoe het verder gaat!
  Kijk uit naar een nieuwe reeks hiervan!

 11. Annet

  Reactie op Bart: 2 van de 3? Ik dacht dat er maar 1 was die uiteindelijk echt verliefd is geworden? Ik vond het een leuke serie, beetje verstand op nul en kijken.
  Wat me alleen toen erg irriteerde was dat de achtergrondmuziek (daar is vast een technische term voor?) veel te veel en te vaak werd gebruikt.
  Bij alles wat werd gezegd, werd een liedje gezocht en bulderde er overheen. Maar misschien was ik de enige die dat opviel LOL

 12. Ingeborg

  Reactie op Annet:
  Uit hele betrouwbare bron. Bernadette en Olaf gaan deze maand samenwonen.
  Die zijn dus nog steeds samen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.