Caroline Tensen: ‘Memories had ik graag gepresenteerd’

Geplaatst op zo 28 jun 2009 om 14:19

Foto: NCRVNCRV-ster Caroline Tensen had graag het goed bekeken programma Memories van Anita Witzier gepresenteerd. Dat verklapt Tensen in de Avrobode. Toch zegt ze niet jaloers te zijn op collega’s in het vak. “Wel kan ik iemand benijden die iets doet wat ik ook leuk had gevonden. Ik vind KRO Memories een prachtig tv-programma dat ik best wel had willen maken. Misschien benijden anderen mij om de mooie programma’s die ik maak, maar van jaloezie in mijn omgeving merk ik helemaal niets.

Het is niet alleen haat en nijd in Hilversum, vertelt Tensen. “De collega’s die ik af en toe spreek, zoals Anita Witzier en Irene Moors, zijn heel tevreden met wat ze hebben. Wij kunnen blij zijn voor de ander.”

De presentatrice is op dit moment te zien in Familieberichten, Eén tegen 100 en De 100. “Ik ben dankbaar dat ik in 23 jaar televisie maken nagenoeg alleen maar leuke klussen heb mogen doen. Dat heb ik bereikt door hard te werken, maar zeker ook door steeds weer de kans te krijgen om te laten zien wat ik kan. Nu, op mijn vijfenveertigste, ben ik allround. Je kunt mij voorbeeld in een studio neerzetten, op een groot plein, in een huiskamer of met kinderen. Dat heb ik langzaam ontwikkeld.
5 Reacties op “Caroline Tensen: ‘Memories had ik graag gepresenteerd’”


 1. Anoniem

  Kan ze wel willen maar voor zo,n soort programma heb je een andere persoonlijkheid nodig , iemand als Anita kan dit als geen andere omdat die geen last heeft van ego trippen,en dat is nu net wat Caroline mist.

 2. MJ

  Leuk mens die Caroline en ook nog een lekkerding knap vrouw!!! Ze is vergetten Linda de mol te noemen want donderdag zag ik jullie nog samen in PC Hooftstraat Amsterdam Zuid. Ze zatten daar samen met overdreven groot zonnebrillen op aan de koffie

 3. Tjeerd

  Ja ik denk ook dat het wel een programma was voor Caroline. Paste ook wel een beetje in de lijn van “Het spijt me”. Misschien was het voor Caroline beter geweest om vanaf het begin af aan al bij de PO te blijven toen ze nog bij Veronica werkte.

 4. arno

  Had zeker leuk geweest voor Caroline!! ze is goed!!!!

 5. anders

  Aks ze maar nooit een talkshow gaat presenteren. en tja anita heeft net iets meer inhoud om op het juiste moment de juiste vraag te stellen of juist te zwijgen, en dat carolien heb jij nog niet zo onder de knie. ik herinner me nog het gesprek met willibrord ooit in de efteling, oei.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.