Caroline Tensen: ‘Memories had ik graag gepresenteerd’

Foto: NCRVNCRV-ster Caroline Tensen had graag het goed bekeken programma Memories van Anita Witzier gepresenteerd. Dat verklapt Tensen in de Avrobode. Toch zegt ze niet jaloers te zijn op collega’s in het vak. “Wel kan ik iemand benijden die iets doet wat ik ook leuk had gevonden. Ik vind KRO Memories een prachtig tv-programma dat ik best wel had willen maken. Misschien benijden anderen mij om de mooie programma’s die ik maak, maar van jaloezie in mijn omgeving merk ik helemaal niets.

Het is niet alleen haat en nijd in Hilversum, vertelt Tensen. “De collega’s die ik af en toe spreek, zoals Anita Witzier en Irene Moors, zijn heel tevreden met wat ze hebben. Wij kunnen blij zijn voor de ander.”

De presentatrice is op dit moment te zien in Familieberichten, Eén tegen 100 en De 100. “Ik ben dankbaar dat ik in 23 jaar televisie maken nagenoeg alleen maar leuke klussen heb mogen doen. Dat heb ik bereikt door hard te werken, maar zeker ook door steeds weer de kans te krijgen om te laten zien wat ik kan. Nu, op mijn vijfenveertigste, ben ik allround. Je kunt mij voorbeeld in een studio neerzetten, op een groot plein, in een huiskamer of met kinderen. Dat heb ik langzaam ontwikkeld.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen