RTL 4 staat voor aap in nieuwe campagne

Foto: RTLDe toekomst van de gorilla, chimpansee, orang-oetan en bonobo staat meer en meer onder druk en daarom steunt RTL 4 de actie ‘Sta Voor Aap’ van het Wereld Natuur Fonds. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Op zondag 16 mei vindt de kick-off van de campagne plaats in Life & Cooking en de dagen erna zijn RTL-sterren als Wendy van Dijk en Irene Moors te zien in tv-spotjes onder de titel ‘RTL Staat Voor Aap’. De campagne wordt op 13 juni afgesloten met een special van 5 Tegen 5.

Het Wereld Natuur Fonds roept met de campagne ‘Sta Voor Aap’ het publiek, de overheid en het bedrijfsleven op om bij te dragen aan de bescherming van de mensapen. Tussen zondag 17 mei en zaterdag 13 juni wordt er door RTL 4 op verschillende manieren aandacht aan de campagne besteed.

Vanaf maandag 18 mei worden er speciale station idents en promo’s uitgezonden. RTL-sterren Wendy van Dijk, Winston Gerschtanowitz, Irene Moors, John Williams, Robert ten Brink en Herman den Blijker roepen in deze promo’s het publiek op om de actie van het WNF te steunen en daarmee de mensapen voor uitsterven te behoeden. In RTL Vandaag zijn diverse personen te gast die de problematiek verder kunnen uitleggen.

De actieperiode wordt op zaterdag 13 juni afgesloten met een special van ‘5 Tegen 5’. Hierin strijden vier bekende Nederlanders met hun families om de eer.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen