Irene Moors: ‘Toekomst bij RTL nog steeds onzeker’

Foto: 7L PhotographyIrene Moors en Carlo Boszhard hebben nog altijd geen duidelijkheid gekregen over hun toekomst bij RTL 4. Dat vertelt Moors vandaag in De Telegraaf. Moors en Boszhard hebben nog geen nieuw contract aangeboden gekregen. “Zowel het contract van Carlo als het contract van mij loopt deze zomer af. Ik hoop wel dat ze ons willen houden“, laat de RTL- ster weten. Het liefst verhuist Moors in het najaar naar primetime. “Ik zou graag verder gaan met een avondtalkshow. Ook live natuurlijk.”

Irene Moors heeft de opnames van De TV Kantine afgerond. “Ik heb nu voor het eerst tijd om na te denken over de toekomst. We waren met vrienden aan het barbecuen en mijn gedachten vlogen erover heen. Met Carlo heb ik het er ook over gehad. Ik begrijp dat er nu alles wordt gedaan om de zondagmiddag vast te houden voor RTL. En ik zal dat ook eventueel met liefde doen. Maar eigenlijk wil ik best naar de avond.

Dat Life and Cooking nu moet stoppen, is ook een teken van het universum. Unilever heeft er negen jaar lang miljoenen ingestopt, dat was groots maar nu is de koek op. Ik zou dus verder kunnen met een talkshow in de avond. Ook live natuurlijk. Want dat is de magie tussen Carlo en mij. En met meer peper, omdat er in de late uurtjes minder kinderen kijken. Misschien is het iets voor onze contractbesprekingen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen