Van Loon: ‘Dubbelzinnige vragen in Doe Maar Normaal’

De 15-jarige Jordy van Loon heeft spijt van zijn optreden als panellid in de BNN- show Doe Maar Normaal. Daar deed hij uitspraken over zijn seksuele activiteiten. “Er werden dubbelzinnige vragen aan mij gesteld. Of mijn ballen waren ingedaald. Wat moet je daar dan op zeggen? Dat soort vragen werden aan mij gesteld. Ik heb daar in mijn doen wel moeite mee met dat soort vragen“, zei Van Loon vrijdag in RTL Boulevard. Zijn ouders zijn woedend. “Jordy is tijdens de opnames flink opgejut.

Moeder Daniëlle van Loon is boos op de makers van het programma. “Ik wilde ingrijpen tijdens de opnames, maar dat lukte niet. Als ik had geweten dat het zo’n programma zou zijn, dan had ik hem niet opgegeven“, laat zij weten. “Jordy is tijdens de opnames flink opgejut. Ik ben erachter gekomen dat er bij de tv een hoop abracadabra is. De redactie heeft beloofd het ergste eruit te knippen.

Sander Lantinga vindt dat hem niets te verwijten valt. “De dingen die de familie heeft verzocht, zijn er echt uitgeknipt. Ik denk dat hij nu wel zijn lesje heeft geleerd. Als hij weer aan een programma meedoet, zal hij wel twee keer nadenken voor hij wat zegt.

Jordy van Loon heeft veel commentaar over zich heen gekregen. “Ik heb een hoop reacties gekregen. Ook op school. Een hoop mensen verwachtten het niet. Het is uiteindelijk groter gemaakt dan het in werkelijkheid is.

Volgens de jonge zanger is hij opgejut door Lantinga. “Aan het begin van het programma werd er tegen mij gezegd: ‘Je hoeft niet te luisteren naar je manager of je ouders. Je kan lekker losgaan’. Ik ben nou eenmaal een jongen met adhd. Daar verschuil ik me niet achter, maar ik ben wel een jongen die dat soort dingen snel doet. Mijn ouders kwamen naar afloop naar me toe. Ze zeiden wel tegen me dat ik dit echt niet meer doen. Ze vonden het echt niet goed, wat ik heb gedaan.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen