Pauw & Witteman vanavond toch met live-uitzending

Geplaatst op do 30 apr 2009 om 14:22Foto: Leendert JansenJeroen Pauw en Paul Witteman presen- teren vanavond toch een live-uitzending van talkshow Pauw & Witteman vanwege het dramatische auto-ongeluk tijdens de viering van Koninginnedag in Apeldoorn. Daarbij zijn volgens de laatste berichten vier doden en 23 gewonden gevallen. Eigenlijk zou vanavond een vooraf opgenomen Pauw & Witteman over laaggeletterdheid te zien zijn, maar die uitzending vervalt nu. Pauw & Witteman staat vanavond volledig in het teken van het laatste nieuws rondom het incident.


14 Reacties op “Pauw & Witteman vanavond toch met live-uitzending”


 1. Anoniem

  Daarom hou ik zo van de omroep…

 2. tim

  zeer goed reageert. vindt heel goed, dat zij vanavond rechtstreeks op de buis gaan

 3. vinc

  Wat is daar goed aan. Het is een actualiteitenprogramma, niet meer als normaal dus, en zeker nu er echt iets te melden of te bespreken is, moeten ze er gewoon zijn, krijgen ze ook heel goed voor betaald.

 4. Timor

  Had RTL Vandaag ook een live-uitzending nadat dit gebeurde?

 5. chris

  Ik vind dat RTL goed heeft gereageerd op de aanslag, RTL 7 bracht live verslag, NED 1 ook maar op SBS 6 heb ik er niets van gezien.

 6. kijker

  Reactie op Timor:

  Nee, vanaf 14:05 tot 17:55 was er een live uitzending, zonder onderbrekingen, op RTL4.

 7. kijker

  (van het rtl nieuws natuurlijk, daarom kwam rtl vandaag te vervallen)

 8. GTSTnieuwskrant

  Mensen van SBS6 waren bij alle momenten aanwezig, je zag het onder andere aan hun microfonen!

 9. Bram

  Reactie op GTSTnieuwskrant: Jaja, Hart van Nederland zond allemaal beelden van RTL en van de NOS uit.

 10. Vincent

  Reactie op Bram: Hij heeft het over de microfonen, niet over de beelden.

 11. !#Michael#!

  zou pas schandalig zijn als ze hier niet op in gaan!

 12. Douwe

  Daar betalen we Flauw en Pitteman toch voor, of niet soms !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Aktualiteit hoe erg ook !!!!!!!!!!!!

 13. mark

  Wat doen ze nou met die opgenomen aflevering???

 14. rademaker

  Mijne heren, in de uitzending van Brendon die vastgebonden zit, wordt door de betreffende deskundige stelselmatig gelogen . Waarom stellen jullie dat niet keihard aan de orde. Mevr. De wit moet 40 mensen in dezelfde situatie begeleiden met 260 werkbare dagen is 8 gaden per persoon, dus deze vrouw doet haar werk niet goed. Laat ze ander werk zoeken en niet zichzelf met een hoop onzin in stant houden. De regio-maneger zat permanent te liegen. Het zou zeer goed zijn voor jullie programma dat U samen een cursus oppakt om dit soort dingen direct direct te kunnen teckelen en keihard aan te pakken. Dit soort wantoestanden is voor mij een brefet van onvermogen. Alles op geld en als ik mijn geld maar krijg zal de rest me worst wezen. Zo kwamwen de deskunigen bij ons over.Dit soort toestanden doen zich ook voor bij demente bejaarden die vast zitten in hun stoel of bed. Beter personeel is de oplossing maar men wil aan dit soort afgeschreven mensen geen geld meer besteden. Stel nu eens aan de orde dat dit soort dingen niet passen in een beschaafde maatschappij. Geen JSF, minder managers en praatjesmakers, maar een menselijker gezondheidszorg lijkt mij voor de toekomst een beter alternatief . Doe hier iets mee want jullie worden gehoord en zijn zeker een moter om dingen in een positieve zin in gang te zetten. m.vr.gr. A.F.Rademaker

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.