‘Misschien wel honderd typetjes in de TV Kantine’

Foto: 7L PhotographyCarlo Boszhard en Irene Moors zijn al ruim over het begrote aantal van 71 gepersifleerde BN’ers in De TV Kantine heen. Volgens RTL wordt het aantal zelfs fors overschreden met nieuwe imitaties van Linda de Mol, premier Balkenende en Clairy Polak. “Of het er 90 of wellicht zelfs 100 worden is nog niet duidelijk, aangezien het laatste script van het succesvolle RTL 4-programma nog in ontwikkeling is“, vertelt een zegsman. In de komende aflevering speelt Gerard Joling een gastrol.

In de uitzending van vrijdag, Vieze Spelletjes, worden de Televizierring-nominaties bekendgemaakt. Tot ieders grote verbazing is naast Gerard Joling en Matthijs van Nieuwkerk ook Karl Noten genomineerd als beste tv-man. Heel medialand is in rep en roer, wie heeft er met de uitslag gerommeld? Is het een list van Liesbeth List? Is het Adje? Is het Frits Sissing? Of heeft Karl zelf met de stemmen geknoeid om zijn populariteit terug te winnen? In deze aflevering de perikelen rondom de nominaties die veel stof doet opwaaien. De echte Gerard Joling en Adje spelen een gastrol.

Voor de foto poseerde Gerard Joling samen met ‘Nelleke van der Krogt’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen