‘Misschien wel honderd typetjes in de TV Kantine’

Geplaatst op wo 01 apr 2009 om 17:30

Foto: 7L PhotographyCarlo Boszhard en Irene Moors zijn al ruim over het begrote aantal van 71 gepersifleerde BN’ers in De TV Kantine heen. Volgens RTL wordt het aantal zelfs fors overschreden met nieuwe imitaties van Linda de Mol, premier Balkenende en Clairy Polak. “Of het er 90 of wellicht zelfs 100 worden is nog niet duidelijk, aangezien het laatste script van het succesvolle RTL 4-programma nog in ontwikkeling is“, vertelt een zegsman. In de komende aflevering speelt Gerard Joling een gastrol.

In de uitzending van vrijdag, Vieze Spelletjes, worden de Televizierring-nominaties bekendgemaakt. Tot ieders grote verbazing is naast Gerard Joling en Matthijs van Nieuwkerk ook Karl Noten genomineerd als beste tv-man. Heel medialand is in rep en roer, wie heeft er met de uitslag gerommeld? Is het een list van Liesbeth List? Is het Adje? Is het Frits Sissing? Of heeft Karl zelf met de stemmen geknoeid om zijn populariteit terug te winnen? In deze aflevering de perikelen rondom de nominaties die veel stof doet opwaaien. De echte Gerard Joling en Adje spelen een gastrol.

Voor de foto poseerde Gerard Joling samen met ‘Nelleke van der Krogt’.
55 Reacties op “‘Misschien wel honderd typetjes in de TV Kantine’”


 1. Anoniem

  super programma, zie alleen even niet wie irene moet voorstellen op deze foto…

 2. Anoniem

  Nelleke van der Krogt!

 3. Mark

  Reactie op Anonymous: Nelleke van der Krogt!

 4. Joey

  Nelleke van der Krogt denk ik!

 5. Anoniem

  Nelleke van der Krogt?

 6. Anoniem

  hmm lijkt meer op Catherine keyl

 7. Anoniem

  Volgens mij is het Nelleke van der Krogt.

 8. Anoniem

  De reacties hierboven geven precies het onzinnige van het bericht aan… wel 100 typetjes, wow, kun je trots op zijn, alleen jammer dat elk typetje in beeld eerst moet zeggen wie hij of zij voorstelt (deden ze vroeger al bij Telekids en nu nog steeds) en tja als we hierboven moeten raden wie het voorstelt geeftd at wel aan dat het typetje niet echt lijkt en tje 100 verschillende combinaties van pruikjes, kleding, wel of geen snor etc wil niet zeggen dat de typetjes dan ook echt lijken en dat doen ze ook niet, veel komen er niet eens in de buurt. Ik had veel liever gezien dat ze bijv 20 typetjes doen en dan echt goed dan roepen dat je al op 100 typetjes zit. Mensen zeuren wel over Koefnoen, maar die hoefden niet bij elk typetje te zeggen ‘Ik ben Kim Holland’, ‘Ik ben Joop Braakhekke’ etc, 100 typetjes, gefeliciteerd, nu nog zorgen dat ze alle 100 voor minstens 10% lijken.

  We horen trouwens niemand meer over die zogenaamd verprutste videobanden die niemand ooit had bekeken tot Carlo ze in huis had, zoals verwacht dus niet meer dan een wanhopige stunt een beetje aandacht voor het programma te krijgen. En iedereen, zelfs Carlo als ie ook maar een beetje TV ervaring zou hebben zou moeten weten dat het programma enkel scoort omdat het in de pauze zit van X Factor. Als hij dat niet weet is het een TV man van niks en dat kan niemand ontkennen. zonder X Factor had het programma heel andere kijkcijfers gehad.

 9. Brandon

  Ik vind de TV-kantine veel leuker dan die zooi van Koefnoen. In de eerste seizoenen waren ze nog leuk, maar sinds ze een groot gedeelte van het programma ‘normale’ mensen spelen, is er geen hol meer aan. Naast dat is de TV-kantine gewoon lekkere wegkijktelevisie. En vind je het niet leuk? Ga je toch iets opzoeken wat jou wel aanstaat? En Carlo & Irene doen wel hun best om die typetjes te laten lijken. Tot nu toe was het altijd wel duidelijk om wie het ging.

  Ach…

 10. Jaap

  Reactie op Anonymous:

  De herhaling scoort anders ook goed, zonder “hulp” van X Factor.
  Zo kun je natuurlijk wel over ieder programma zeggen dat het de kijkcijfers te danken heeft aan het voorgaande programma. Beetje kort door de bocht..

 11. Rem

  idd een beetje flauw om te zeggen dat het door x factor scoort.. en de eerste uitzending van de tv kantine scoorde zelfs beter dan x factor…
  en de herhaling word ook goed bekeken.. naar de herhaling kijken al meer mensen dan naar holland’s got talent…

 12. Anoniem

  Diegene die hier zuur over reageren zijn alleen de SBsfans dat is toch duidelijk!

 13. Peter

  Reactie op Anonymous:

  Lekker negatief ben jij! Moet je eens kijken naar de herhaling, hoeveel die al wel niet scoort, daar komt bij dat het grootste deel van de reacties en recensies over dit programma (en andere reacties op andere berichten over dit programma) zeer positief zijn. Gezien jouw verhaal denk ik niet dat jij ook maar iets aan inschattingsvermogen hebt, want heb jij ooit al eens een making-of gezien? Weet je hoelang het duurt voordat een personage neer is gezet? En dat in zo’n druk opnameschema, ik zeg: respect. En jij denken dat het beter kan.. tss, het kost RTL al ´genoeg´ geld denk ik zo.

  Over dat gedoe met die videobanden ben je zo te lezen óók weer niet op de hoogte. Dit was zeker een groot ‘drama’ voor de makers en was ook alles behalve een stunt. Op de website van RTLBoulevard was te lezen als update op het bericht van de kapotte tapes, dat een technicus ernaar heeft gekeken en de banden kan herstellen.

 14. Anoniem

  Reactie op Anonymous: ik vind het dan juist weer zo zuur dat er SBSfans en RTLfans bestaan.

 15. Frans

  Heb nog nooit één seconde naar X-factor gekeken, heb in mijn leven maar één aflevering van Life&Cooking gezien (kweet het, ben van andere wereld) maar ik vind de TV Kantine echt hilarisch. Vind Koefnoen ook leuk, maar dat is een totaal ander soort programma, slaat nergens op om dat met elkaar te vergelijken.

  En dat ze steeds de naam noemen van de persoon heeft met het format te maken, niet omdat ze slecht gespeeld of geschminkt worden. Het gaat juist om het overdrijven van die karikaturen, dus of ze heel goed lijken is niet eens zo belangrijk.

 16. Richard

  Volgens mij is irene een van die 2( marja of lini) van “Hoe schoon is jou huis”!

 17. Anoniem

  Honderd typetjes slaat werkelijk nergens op. Dan zitten er allicht wel een paar goeie tussen. Zo kan iedereen het.
  Bovendien zijn de meeste ook wel heel voor de hand liggend. Kan ik ook. Nog wel zonder beeld erbij: “MET DE ASSISTENTE VAN DOKTER VAN DER PLOEHOEEEEG!!!” 3 keer raden :)

  Dat er veel mensen naar kijken wil niet zeggen dat ze het ook leuk of goed vinden.

 18. Anoniem

  Reactie op Anonymous:

  Dus jij kijkt naar programma’s die je niet leuk of goed vindt? Héél logisch ….

 19. John

  Reactie op Anonymous: Tjonge jonge, wat ben jij een negatieve kerel. Zo te zien had iedereen het goed. Het is Nelleke van der Krogt! Dus dat is geweldig, iedereen zag het. Ga je negatieve gevoelens op je eigen leven richten.

 20. John

  Reactie op Anonymous: Lees nu net het hele onzinnige bericht van je. En kan het niet nalaten om daar toch weer op te reageren. Het succes is absoluut niet afhankelijk van X Factor in de herhaling 2 dagen later scoort het programma weer 900.000 kijkers dat is nog niet eens de score van een reguliere Koefnoen. Zo dat dus! Weg met je onzinnige lappen commentaar!

 21. Jan

  Op de foto is toch clairy polak of niet? Staat zelfs in het bericht!

 22. Frank | ONM Tha Bomb

  Reactie op Anonymous: Ja, en Spoorloos zou op RTL8 ook geen 2,5 miljoen kijkers hebben….

 23. Bart

  Mevrouw Polak is toch zo grijs als een film uit de jaren ’30.

 24. D@@N

  Irene lijkt hierboven wel op Nelleke van der Krogt, maar ze heeft ook iets weg van Mieke van der Weij.

 25. Anoniem

  Deze uitzending gaat over de televizierring dus het zal Nelleke wel zijn.

 26. Ad kritische lezer

  Anonymous je slaat de spijker. 100 typetjes. Alsof kwantiteit iets zegt over kwaliteit. Het is nl bar slecht. De sketchjes zijn van een bedenkelijk nivo en door de hoeveelheid wordt het rommelig kinderlijk en inhoudsloos.

 27. Frank | ONM Tha Bomb

  Echt een té leuk programma, terechte kijkcijfers. Ben alleen bang dat we lang moeten wachten op een tweede seizoen, aangezien het ontzettend veel tijd kost en het truukje na acht weken ook wel gaat vervelen, denk ik.

  Hopelijk keert De TV Kantine in het voorjaar van 2010 weer terug, in combinatie met een nieuw seizoen X Factor of Idols op vrijdag.

 28. Just ME

  Heb er zin in! altijd leuk! en 2,5 MILJOEN kijkers! (met herhaling erbij) en SUPER!

  Las net op telegraaf: Onder andere ex-Idol Neil Hendriks is in de running voor de rol van Lucas Sander, de homoseksuele zoon die het resultaat is van een slippertje tussen Janine (Caroline de Bruin) en Stefano (Bas Muijs).

  Neils vader Ben (ook bekend uit Idols) vindt het geen probleem als Neil wordt gekozen om een homo te spelen: “Neil is goed bevriend met Mari van de Ven en komt wel vaker in gaykroegen. Hij vindt het geen probleem om met jongens te zoenen, ook al is hij dan zelf gewoon hetero.”

  Whaha sorry hoor, niks tegen homo’s maar kom er gewoon voor uit i.p.v. op deze manier er omheen te draaien, natuurlijk is niet iedere acteur die homo speelt homo maar bij hen is het duidelijk

 29. Chiel

  Reactie op Just ME: Kan het geen knappere acteur zijn? Die gast uit De Hoofdprijs, Pim Wessels, bijvoorbeeld :)

 30. Mark

  Carlo en Irene erg top die kantine ga zo door!

 31. Joey

  Net fragment van Boulevard persiflage gezien die aanstaande vrijdag erin zit: HIIIIILLLLARISCCCCHHHHH!!! Cilly Dartell wordt ook gedaan, vanavond een preview bij Shownieuws…..ik ga kijken!

 32. Heike

  IRENE IS INDERDAAD NELLEKE VAN DER KROGT OP DEZE FOTO DIE DE NOMINATIE VAN GERARD JOLING BEKEND MAAKT.

 33. Yo

  Het is Cora van Mora.

 34. Fred

  Ha, naast boegbeelden van de PO als Matthijs van Nieuwkerk, Jeroen Pauw en Mart Smeets wordt nu ook ons aller Clairy Polak op de hak genomen, zou bij Koefnoen ondenkbaar zijn, kan niet wachten. ;)

 35. Mark

  Zucht. Beetje lullig de reacties hier. Iedereen weet wel wie Irene op de foto moet voorstellen, maar omdat sommigen het programma niet leuk vinden doen ze net of ze niet weten wie die dame is. Je kan in één keer zien dat dit Daphne Deckers is.

 36. Matt

  Ik denk dat het overgrote deel van de mensen hier de essentie van de TV Kantine precies heeft begrepen. Dat moet echt fijn zijn voor Carlo, Irene en de makers.
  Die paar zuurpruimen die een heel epistel schrijven om het schrijven en dan uiteindelijk een punt zetten maar geen punt maken moeten gewoon wat te zeiken hebben. Het is een hit. Ontken het nou maar niet.
  En als het je niet aanstaat dan kijk je NIET !! Er blijven genoeg welverdiende kijkers over die er WEL van genieten.

  Daaaaaaaaaaaaaag Anonymous

 37. Tommy

  Reactie op Anonymous: Dat is gewoon Katherine Keyl

 38. fred

  en toch is een TVkantine maar een slap aftreksel van koefnoen

 39. Anoniem

  Bij koefnoen zijn de typetjes beter, maar heb er nooit om kunnen lachen. Bij de Tv kantine heb ik dat wel!

 40. !#Michael#!

  Reactie op Just ME:

  Whaha ja idd … Neil is zoow Gay als maar Gay kan zijn! maar goed, hij is cute genoeg voor lucas sanders ;)

 41. Anoniem

  Reactie op !#Michael#!: bah.. :S

 42. Bart V.

  Ik vind Carlo heel goed Gerard Joling nadoen op de foto

 43. Chiel

  Reactie op fred: Ja, dat is ook een comedy met een verhaal. En echt op de grap gericht :? Zo is ALLES een afteksel. Friends > Samsam Sure!

 44. Nikki

  Met die banden waren wel echt problemen. Uiteindelijk is er een andere manier gevonden om ze alsnog af te kunnen spelen en over te kunnen zetten op banden die wel gelezen konden worden door de montage apparatuur. Niets stunt dus! Maar gelukkig is het wel weer goedgekomen.
  Jammer dat bepaalde mensen zo negatief moeten blijven reageren, maar gelukkig ook veel positieve reacties. Ik vind het echt een top programma, veel leuker dan Koefnoen. Ik moet er enorm om lachen!
  Ik vind de kijkcijfers dan ook meer dan terecht en ook echt verdiend door Carlo, Irene en hun team. En uit de herhaling blijkt maar weer dat het ook zonder X-Factor zou scoren. Kortom het is gewoon een hit, jammer voor de zure mensen, maar ze zullen dit toch moeten accepteren vrees ik.

 45. Owen

  Reactie op Chiel:

  Dan ziet die Neill er 100x beter uit!

 46. Chiel

  Reactie op Owen: Heb je de promo van deze week zeker niet gezien :lol:

  En anders vliegen ze Adam Brody maar in, die heeft toch even niks te doen.

 47. Owen

  LOL iemand heeft duidelijk een nerdo type fetish! :lol:

 48. Chiel

  Adam een nerd? Wát! Nááááh! In The OC misschien (wat juist schattig is, maargoed…) En die Hoofdprijs gast al helemaal niet.

 49. Ik ben het soms

  Reactie op Anonymous: Nou het zijn meer de mensen die volwassen geworden zijn in tegenstelling tot Carlo en Irene die het niveau van Telekids niet zijn ontstegen en dat nooit zullen doen.

 50. Owen

  Reactie op Ik ben het soms:

  Jij bent zo zuur over alles altijd volgens mij kom je duidelijk iets tekort.

 51. alex donkers

  Even een detail.
  Volgens mij zijn ‘typetjes’ verzonnen archetypes van mensen zoals iedereen die kent.

  Typetjes zijn bijvoorbeeld:
  Willempie (andre van duin)
  De Vieze Man (kees van kooten)
  en bijna alle Draadstaal/Nieuw Dier-karakters.

  Wat Carlo & Irene doen zijn imitaties, geen typetjes.

 52. TV Kantine rulez!

  Vet leuk programma maar…. iedereen zegt dat ze vorige week 2,5 miljoen kijkers hadden, met de herhaling erbij… maar dat zijn er 2,6 miljoen, want er keken bijna 100.000 mensen via een stream…. dus die er ook nog ff bij optellen ;)

 53. Vin

  Wat een zure reacties hier….hahahaah!

  Lekker laten lullen. Vrijdag wordt er weer massaal gekelen!

 54. Nikki

  Reactie op Ik ben het soms: Gelukkig ben jij wel zo volwassen om steeds dezelfde mensen weer heel zuur af te zeiken. Nee dat is pas volwassen. ;)

 55. --

  De TvKantine is gewoon geniaal ;d
  Vraag me alleen af of ze nog doorgaan met uitzenden, nu xfactor afgelopen is.. Ik hoop het!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.