Lantinga: ‘Er valt nog wat te halen in Ranking the Stars’

Foto: Manon van der ZwaalSander Lantinga is net als zijn collega Sophie Hilbrand niet bang om Paul de Leeuw op te volgen als presentator van Ranking the Stars. “Nee, dat niet. Om te beginnen hebben Sophie en ik elkaar, dat scheelt veel“, vertelt Lantinga in VARA Gids. Toch moet het opnieuw hilarisch worden. “Het moet heel vermakelijk zijn, en het liefst om te lachen. Qua hilariteit is Paul de Leeuw ongeëvenaard. Hij deed het fantastisch en is mijn tv-held, maar ik denk dat er ook nog wel wat te halen is in het programma.

Zo moeten de kandidaten nu meer met de billen bloot, vindt Lantinga. “Zodra Paul wat wilde weten, op persoonlijk gebied, kon je je er als kandidaat met een grapje vanaf maken, dat heb ik aan den lijve ondervonden. Het moet natuurlijk geen Pauw & Witteman worden, maar ik denk dat Sophie en ik af en toe nog wel wat door kunnen vragen, zodat de kandidaten écht met de billen bloot moeten. Van mij mag het allemaal nóg iets ongemakkelijker.

Voor het eerst zullen dit jaar zowel mannen als vrouwen meedoen aan Ranking the Stars. “Mannen gaan zich anders gedragen als er vrouwen bij zijn, en vice versa. Ik denk dat daar nog veel leuke en rare ruimte zit om te ontdekken. Ik vind het wel een spannend experiment.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen