GTST-acteurs schrikken van nieuw homokarakter

Jonge acteurs uit Goede Tijden Slechte Tijden zijn ervan geschrokken dat er een homokarakter in de soapserie komt. Zij hebben aan de producent laten weten dat zij zelf geen homo willen spelen. Dat vertelde actrice Lieke van Lexmond vrijdag in RTL Boulevard. “Ik weet wel dat alle acteurs hebben gevraagd of ze dan een lijn krijgen met hem“, vertelt ze. “Die zijn naar de producent gelopen om het te checken. Sommigen hebben iets van: ‘Ik wil toch geen homo spelen, hoor’. Het is ook wel iets aparts.

Zelf vindt Van Lexmond het niet erg dat GTST “iets nichteriger” wordt. “Het is leuk. Het is vrij nieuw in Goede Tijden. In ONM is het al eerder geweest, maar in Goede Tijden nog niet. Het wordt een vaste rol.”

Ferry Doedens, kandidaat uit Idols 4, gaat het homokarakter spelen. Hij kruipt in de huid van Lucas Sanders, de zoon van Janine en Stefano.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen