Ewout Genemans nieuwe presentator Museumbende

Ewout Genemans gaat een nieuwe serie van Museumbende presenteren voor de AVRO. Daarmee volgt hij Sipke Jan Bousema op in het kinderprogramma. Dat laat de AVRO vandaag weten. In het programma onderzoeken kinderen of een museum geschikt is voor kinderen. Vanuit de museumwereld was interesse voor een nieuw seizoen, aldus de AVRO. “Gebleken is dat menig museum die in het programma worden bezocht een hoger bezoekersaantal heeft de dag van en na de uitzending.

De opnames van het nieuwe seizoen Museumbende gaan donderdag van start. Ondertussen is presentator Ewout Genemans ook nog druk met de productie van het SBS-programma Fans. “Het eerste programma dat we nu maken is Fans. We zitten meteen op primetime SBS 6 en scoren hele hoge kijkcijfers. We zijn heel blij“, vertelde Genemans dinsdag in RTL Boulevard. “We doen alles helemaal zelfs, ook de regie. We lopen dus door de K3 en Thomas Berge-fans rond om vragen te stellen.”

Sipke Jan Bousema heeft het druk met andere programma’s, laat de AVRO weten. “Sipke Jan Bousema is heel druk en steeds meer gezichtsbepalend op Nederland 1, met programma’s als Opsporing Verzocht en Op de Bon. Sipke Jan Bousema presenteert uiteraard wel nog steeds het Junior Songfestival.”

De AVRO zendt de nieuwe reeks komend najaar uit op Z@pp.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen