Zoon Jos Brink: ‘Persiflage Carlo Boszhard niet netjes’

Foto: NCRVPaul van Ewijk, de zoon van Jos Brink, vindt het ondanks de toestemming van Jos’ partner Frank Sanders, nog steeds niet netjes dat Carlo Boszhard Jos Brink gaat imiteren voor De TV Kantine. Van Ewijk in De Telegraaf: “Diep in mijn hart vind ik het niet netjes. Vooral omdat Carlo heeft geroepen ’ik doe het nooit meer’. Maar ach, ik kom ook wel eens op dingen terug. Ik ben eigenlijk wel be- nieuwd hoe hij het gaat aanpakken. Een monoloog vanuit de hemel zou ik wel wansmakelijk vinden…

Van Ewijk vervolgt in de krant: “De imitatie was altijd zo karikaturaal dat Jos er in de verste verte niet op leek. Als Carlo denkt dat het nodig is voor de kijkcijfers… Ik weet alleen niet of de kijker het hem in dank afneemt. Ach, ik kan er niet wakker van liggen. Liever richt ik mij op de regie van de nieuwe tv-reeks van Zeg ’ns AAA.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen