Personalityshow Javier Guzman late night op Veronica

Cabaretier Javier Guzman gaat voor zijn werkgever Veronica een personalityshow presenteren op de late maandagavond. De eerste uitzending is al op 6 april. Dat heeft Veronica vandaag bekendgemaakt. In ‘Guzmania: Javier Guzmans late uurtje’ ontvangt Guzman tegen het decor van het Comedy Theater in de Nes bekende gasten met wie hij de actualiteit doorneemt. “Op geheel eigen wijze luidt Javier de week in en weet hij zelfs van de maandag een aangename dag te maken“, aldus Veronica.

Javier Guzman levert sinds januari zijn wekelijkse bijdrage aan de vaste comedyavond van Veronica op maandag. Na de uitzending van zijn cabaretshow Delirium en een reeks stand-upregistraties van de Comedy Explosion is het voor Javier tijd voor een nieuw programma. “Javier koesterde al geruime tijd de wens om een personalityshow te maken en in samenwerking met Veronica resulteerde dit in Guzmania: Javier Guzmans late uurtje.”

Javier ontvangt wekelijks twee bekende gasten waarmee hij het nieuws van de week op humoristische wijze doorneemt. Maar ook mensen uit het publiek kunnen ineens ongewild in het middelpunt van de belangstelling staan. “Verdere vaste onderdelen zijn onder andere het Belspel, waarbij Javier een gesprek probeert aan te knopen met volstrekte vreemden en Open Mike, een open podium voor beginnende comedians. In de show komen daarnaast persiflages van bekende Nederlanders voorbij en krijgen zelfs de dorpsgekken uit de buurt en de orkestleider een platform.”

Guzmania is vanaf maandag 6 april wekelijks om 22.20 uur te zien bij Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen