Tina Nijkamp: ‘Robert Jensen niet welkom bij SBS’

Geplaatst op vr 27 feb 2009 om 16:12Programmadirecteur Tina Nijkamp van SBS 6 ziet talkshowhost Robert Jensen niet op het televisiescherm terugkeren bij SBS. Dat vertelt Nijkamp in een inter- view met De Volkskrant. Jan Paparazzi gaf onlangs zijn baan bij Radio Veronica op om aan een nieuw project te werken met Jensen. Bij RTL gaat dat niet gebeuren, en nu sluit ook SBS de deur. Nijkamp: “Jensen past totaal niet bij ons. En dat zal hij zelf ook wel beseffen denk ik. Niet bij SBS6 en voor zover ik weet ook niet bij Veronica of NET 5.


28 Reacties op “Tina Nijkamp: ‘Robert Jensen niet welkom bij SBS’”


 1. Sandra

  Ik dacht ook inderdaad vandaag nog, wanneer zal Jensen weer eens op tv komen.
  Ondanks dat Jan Papparazie met de radio is gestopt. Heb ik ze beide nog steeds niet op tv gezien.
  Ik ben wél benieuwd waar ze mee bezig zijn.

 2. Lies

  Jammer, jammer, jammer. Ik ken verder geen presentatoren die het Engels zo goed beheersen als Jensen. Ik vind hem Amerikaanse sterren bijzonder goed interviewen. Dat het verder een beetje studentikoos aandoet qua humor hindert mij niet.

 3. Flip

  Ik snap niet wat sommige mensen hier aan deze loser vinden, het was een grote flop op RTL5, waarom zeuren sommige dan dat hij terug moet komen.
  Alleen omdat hij engels kan, nou dat kan ik ook!
  Overal waar deze man gewerkt heeft (wat radio betreft) hadden zijn collega’s een hekel aan hem, hij straalt dat ook uit.

 4. leo

  prima beslissing. kleuter!

 5. Pim

  Misschien gaat hij richting Powned…

 6. mark

  JENSEN WEER TERUG OP RTL 5!

  Jensen komt vanaf april gewoon weer op RTL 5! Elke zondagavond om 23:20 uur The Best Of Jensen!

 7. Anoniem

  waarschijnlijk wordt het powned of Bnn

 8. Anoniem

  Als hij de puberale grapjes achterwege laat is het gewoon een hele goede talkshowhost. Vooral met buitenlandse sterren vond ik het altijd wel vermakelijk om naar te kijken. Ik denk dat hij een Van der Vorst ziet Sterren beter zou doen dan meneer van der Vorst zelf.

 9. Hans

  Misschien bij omroep max.

 10. Tim20

  ik vond Veronica nog wel kunnen. Misschien zegt SBS dat hij niet welkom is, maar ik denk dat ze dan geen grote sterren kunnen laten komen in z`n talkshow aangezien het SBS is. En daar is al zoveel heel goedkoop. Jammer! vind het een gemiste kans. ik mis Jensen iig wel

 11. Anoniem

  Robert keert terug bij RTL, The Best Of Jensen! komt weer terug dus dat lijkt me duidelijk. Vanaf september gewoon weer Jensen samen met Jan op RTL 5

 12. Chiel

  Reactie op Anonymous: Wat een onzin! Er zijn na de best of programma’s van Andre van Duin en Henny Huisman toch ook geen nieuwe programma’s met hen geweest.

 13. Sandra

  Dat grappen van Jensen zijn wél een gemis.
  Maar dan moet hij de grappen niet 100x herhalen en steeds over seks en poep grappen maken want dat wordt ook saai.
  Maar ik ben zéér benieuwd waar Jensen opduikt nu Jan al met de radio is gestopt.
  Hij moet toch haast wél met iets bezig zijn. Anders stopt Jan niet.

 14. Tim20

  Reactie op Anonymous: Ja oude meuk herhalen. Maar misschien gaat RTL wel gewoon door. Maar Bert zei laatst in een interview niet door te gaan met Jack Spijkerman en Robert Jensen..
  dus..
  beetje vaag allemaal

 15. De SandesH

  Ik had hem wel wat voor Veronica gevonden, maar bij BNN of PowNed zou hij ook wel passen!

 16. Daniel

  Jensen past niet bij Veronica?? Jensen past als geen ander bij Veronica! Hij was vroeger bij Radio Veronica één van de grootste talenten. Ik denk dat het voor Veronica juist een zeer goede aanwinst zou zijn.

 17. michel

  Reactie op Lies: Ha ha! wat lul jij een onzin zeg! Deze 2 mensen horen niet op televisie! Totaal on talent en creatieve armoede!

 18. michel

  Maar ondanks dat ik het niet hoef te zien passen ze het meeste bij Veronica

 19. Ik ben het soms

  Mooi dan hoeven tenminste niet bang te zijn dat deze twee non-talenten ergens op televisie vast voet aan de grond krijgen. Weg ermee!

 20. ANONYMOUS

  weg met die griezel , de heldvan de hangjongeren, walgelijk type, ik hoop dat hij nooit meer de beeldbuis gaat vervuilen. tina nijkamp heeft helemaal gelijk, niemand van de bnners wil nog op de bank met deze pester.

 21. SBS less

  Deze platte ordinaire figuur past toch juist bij SBS6 of Veronica. Daar staan deze zenders toch ook voor. SBS6 kan zich als laagste van laagste toch nooit voor iemand te goed voelen.

 22. DP

  jensen heeft tog ook genoeg voor sbs gepromoot bij rtl dus tina nijkamp moet niet zeuren en gewoon jensen een dik contract geven hij hoort gewoon op tv

 23. Captain Jack Sparrow

  Ze nemen wel die Gore Gerard aan maar geen Jensen?

 24. Robin

  Jensen moet terug op de buis!!!!!

 25. RTL Less

  Jensen moet nooit meer op de buis.

 26. Jan

  Laat hem maar naar Powned gaan, die redden het hopelijk toch niet. En als ie naar BNN gaat zeg ik direct mijn lidmaatschap op!!!!!

 27. Anoniem

  Reactie op Lies:
  Bijzonder goed interviewen, hou alsjeblieft op. Onmiddellijk.

 28. JDO

  Jensen….. wel van gehoord… Is dat geen pleepapier gemaakt in Letland?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.