RTL 4 tevreden: ‘Nieuwe vrijdagavond scoort’

Foto: Nick van OrmondtMet het nieuwe X Factor en Van Der Vorst Ziet Sterren heeft RTL 4 een nieuwe en sterke vrijdagavond in handen. Dat zegt een woordvoerder van RTL vandaag. X Factor werd door 1,5 miljoen mensen bekeken. “Het aantal kijkers lag sowieso de hele avond boven de 1 miljoen“, zegt hij. Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: “Het weekend begint bij RTL 4 en de vrijdag is een gezellige familieavond vol prachtige, menselijke verhalen. Ik ben echt trots op deze programma’s, deze sfeer is echt RTL 4.

De eerste aflevering van de tweede reeks van ‘X FACTOR’, gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbe en met Gordon, Angela Groothuizen, Eric van Tijn en Stacey Rookhuizen in de jury, trok gisteravond 1.479.000 kijkers. “De switch van de zaterdag- naar de vrijdagavond en het verleggen van het accent bij de voorrondes op talentvolle deelnemers en hun verhaal blijken daarmee succesvol te zijn.”

Het nieuwe programma ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’, waarin Peter van der Vorst gisteravond onder meer ‘ghost whisperer’ Derek Ogilvie volgde in Nederland en Schotland, had 1.145.000 kijkers, waarmee het eveneens in de kijkcijfer-top 10 staat (evenals de RTL 4-programma’s ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en ‘RTL Nieuws’).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen