‘Nick Nielsen is gemaskerde kandidaat Uri Geller-show’

Goochelaar Nick Nielsen, ook bekend van belspellen op televisie, is The Mask uit het televisieprogramma De Nieuwe Uri Geller. Dat onthulde Albert Verlinde vrijdagavond in RTL Boulevard. Eerder werd al gespeculeerd over Johnny de Mol, maar dat bleek niet te kloppen. Albert: “We kregen een tip binnen dat het Nick Nielsen is. Op de site zien we dat hij alle vrijdagavond niet beschikbaar is om te bezoeken. Het programma wordt op vrijdag uitgezonden. Toen hebben we Nick heel listig gebeld.

Albert Verlinde vervolgt: “Onze redactrice heeft de naam van de eindredacteur van Uri Geller gebruikt, van: ‘Hoi je spreekt met Renate, ben je al in de buurt?’ Hij zei: ‘Nee, nog niet. Maar ik ben bijna bij Studio 22’. Toen wisten we het helemaal zeker. Het is dus Nick Nielsen. Dat betekent dat we niet meer hoeven te kijken naar De Nieuwe Uri Geller, maar dat we gewoon kunnen kijken naar X Factor.”

Volgens Albert Verlinde is daarmee het bewijs geleverd. ‘‘Dit verhaal is bij ons niet bekend”, reageerde een woordvoerster van SBS6 vrijdag. ”The Mask is slechts bekend bij twee mensen van de productie, dus ik kan het bevestigen noch ontkennen. RTL Boulevard suggereert dat dit een publiciteitsplan is van ons, maar dat is niet zo. Deze persoon in kwestie heeft zelf besloten op deze manier op te treden en de programmamakers zijn daarmee akkoord gegaan.

The Mask reageerde bij het SBS6-programma Shownieuws op vragen over zijn identiteit met een bordje met ja en nee erop. Toen hem werd gevraagd of hij Nick Nielsen is, draaide hij het bordje eerst naar nee, toen naar ja en toen weer naar nee.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen