NET 5 gaat samenwerking aan met Rick Engelkes

NET 5 is een meerjarige samenwerking aangegaan met REP Theater van Rick Engelkes op het gebied van theaterpro- ductie en -exploitatie. Dat laat NET 5 vandaag weten. Het eerste stuk dat de twee partijen samen zullen brengen is Bedrog, met Rick Engelkes, Bastiaan Ragas en Saskia Temmink in de hoofdrollen. Bedrog gaat begin 2010 in première. “Al het promotiemateriaal voor het toneelstuk wordt geproduceerd door NET 5 en zal aansluiten op de look en feel van de zender.”

Karin de Groot, programmaleider van NET 5 over de samenwerking: “NET 5 heeft vorig jaar als mediapartner van Volmaakt Geluk voor het eerst kennis gemaakt met een theaterproductie van Rick Engelkes. Dit is ons goed bevallen en heeft ons doen besluiten om de samenwerking een meer structureel karakter te geven. Als televisiemerk zijn wij constant op zoek naar nieuwe wegen om ons profiel te versterken en op een andere manier in contact te komen met onze doelgroep. De kwalitatief hoogstaande producties van REP Theater bieden ons deze mogelijkheid.

Rick Engelkes van REP Theater: “Wij zijn heel trots op deze samenwerking. Het versterkt ons geloof in doelgroeptheater. In deze reeks hebben we eerder stukken als De Minnaar, Eten met Vrienden, Succes en Volmaakt Geluk geproduceerd. Vaste waarden binnen deze reeks zijn het thema ‘relatiedrama’ en het feit dat ik een van de rollen in de productie voor mijn rekening neem.”

De reeks heeft inmiddels een vaste en trouwe doelgroep aan zich weten te binden: vrouwen tussen de 24 en 40 jaar, hoger opgeleid en zelfstandig. Een doelgroep die naadloos aansluit bij het profiel van NET 5“, aldus Rick Engelkes.

Wij zijn er van overtuigd dat toneel interessant kan én moet worden gemaakt voor verschillende brede doelgroepen. Dat hebben we intussen bewezen in onder andere de jongerenmarkt. En dat gaan we nu samen met een sterk en vertrouwd merk als NET 5 verder uitbouwen richting de doelgroep vrouwen 24-40.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen