Jan Slagter deze week naar Afghanistan voor MAX

Omroepdirecteur Jan Slagter vertrekt op donderdag 4 december naar Afghanistan voor zijn programma Missie MAX. Daar zal hij de militairen die daar op verschillende locaties gelegerd zijn de groeten brengen die familie en relaties op de Missie MAX Groetendag in Leiden op camera hebben uitgesproken. In totaal zijn er 693 groeten op dvd gezet met daarbij ook de groeten van premier Balkenende, Generaal Peter van Uhm, Frans Bauer, Jan Smit en een speciaal lied van Paul de Leeuw.

Na terugkomst uit Afghanistan reist Jan Slagter naar Bosnië om ook daar de groeten persoonlijk aan de militairen te overhandigen. Alle andere ‘groeten’ die onder andere naar Afrika gaan zullen door het Ministerie bij de militairen worden bezorgd.

Jan Slagter: “Ik ben ontzettend benieuwd hoe de militairen zullen reageren als ik ze de videoboodschap van hun geliefden laat zien. Met dit alles willen we de militairen en het thuisfront een hart onder de riem steken. Zij verdienen dit echt, want het is zwaar als je zonder je geliefde de feestdagen moet doorbrengen. Met de website www.missiemax.nl willen we iedereen de gelegenheid bieden om zijn of haar groeten aan de militairen en het thuisfront over te brengen. Zij verdienen echt onze steun en aandacht.

Van zowel de Missie MAX Groetendag, als de reis naar Afghanistan en Bosnië maakt MAX twee programma’s die op 20 en 28 december op Nederland 1 zullen worden uitgezonden.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen