Irene Moors: ‘Mooi afsluiting van rustig 2008’

Irene Moors presenteert vanavond na All You Need Is Love de muziekshow Alles Is Kerst. Bekende Nederlanders zingen hierin populaire kersthits met elkaar. “Ik miste er wel eentje: Jingle Bells. Dat vind ik zelf het ultieme kerstnummer. Ik heb er redelijke stampij over gemaakt en die doe ik nu waarschijnlijk in de opening“, vertelt Irene. Het was in 2008 verdacht stil rond Irene Moors. “In eerste instantie vond ik het ook wel heel rustig hoor. Je bent toch 41 en dan ga je je afvragen of je soms te oud bent.”

Achteraf vond ze de rust heerlijk, vertelt Irene in Televizier. “Ik werk twintig jaar bij de tv en daarvan heb ik er negentien hardgelopen. Dit jaar heb ik alleen Life and Cooking gedaan. Met veertig liveshows, redactiewerk en klussen eromheen zijn dat eigenlijk heel normale werkweken. Ik had nu vier dingen op een dag in plaats van twintig. Dat is zo goed bevallen dat het me wat leek om het zo te houden. Maar ja, dan komt er toch weer wat leuks langs. Vanaf volgende maand wordt het dus weer hollen.

Dan maakt ze met Carlo Boszhard De TV-Kantine. “Acht afleveringen met persiflages. Ik ga onder meer Kim Holland, Ans Markus, Kim Feenstra, Mary Borsato en Patricia Paay doen. Dat wordt dus drie maanden buffelen. Daarna staat er alweer een nieuw project op stapel.(Foto: RTL / Ton Kastermans)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen