Marco Verhagen: ‘Ik ben met de dood bedreigd’

Presentator Marco Verhagen zegt met de dood bedreigd te zijn. Dit heeft te maken met zijn programma Astrotijd VIPS, dat van de buis werd gehaald wegens vermeende oplichting. “Ik ben met de dood bedreigd“, vertelt Marco in De Telegraaf. “Ik word persoonlijk aangesproken op iets waaraan ik geen schuld heb. Ik presenteerde het programma alleen maar. Verder stond ik er volledig buiten.” Marco hoopt op bete- re tijden. “Ik zou graag zien dat Astrotijd VIPS weer terugkomt.

Het consumentenprogramma Radar liet deze maand zien dat niets deugt van Astro-televisie. “Laat ik vooropstellen dat ik het een goede zaak vind dat RTL deze zaak uitzoekt en zolang van de buis haalt. Maar dat ik daardoor nu doodsbedreigingen ontvang, gaat me niet in de koude kleren zitten.

Tot nu toe heeft Marco weinig geluk in zijn carrière. “Het ochtendmagazine dat ik voor Talpa deed, verdween door de verkoop van de zender aan RTL. En Boys Tonight, dat ik samen met Eddy Keur presenteerde voor RTL8, verdween wegens gebrek aan inkomsten. En nu dít weer!

Voor de toekomst hoopt Marco op betere tijden. “Ik zou graag zien dat Astrotijd VIPS weer terugkomt en dat ik het programma dan weer kan gaan presenteren. Want ik heb het altijd met veel plezier gedaan.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen