Guerrillacampagne ter promotie nieuwe Veronica-serie

De afgelopen twee weekenden vormde Rotterdam het decor van de Veronica-guerrillacampagne voor het nieuwe tv-programma Hollandse Krijgers dat donderdag 4 september van start gaat. Aan een groot reclamedoek op het kruispunt van de Kruiskade en de Lijnbaan hingen twee stuntmannen die een stokgevecht hielden om Hollandse Krijgers bij het winkelende publiek onder de aandacht te brengen. “Het is de eer- ste keer in Nederland dat een dergelijke stunt is uitgevoerd.”

Nietsvermoedende voorbijgangers werden de afgelopen twee weekenden geconfronteerd met twee in doeken geklede stuntmannen die aan het stokvechten waren op een reclamedoek van 180 vierkante meter in het centrum van Rotterdam. “De actie is bedoeld om de start van Hollandse Krijgers op donderdag 4 september om 20.30 uur op een ludieke manier te promoten“, legt een woordvoerder uit.

In Hollandse Krijgers gaan vijf jonge, sterke mannen de strijd aan met elkaar én met verschillende Afrikaanse stammen. Maar liefst acht onafgebroken weken worden de ‘krijgers’ beoordeeld op hun fysieke prestaties en hun vermogen om zich aan te passen aan de lokale gewoontes en levensstijl en stokvechten is hier een onderdeel van.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen