Xander de Buisonjé zingt voor ‘Million Dollar Wedding’

Het programma Million Dollar Wedding, dat zaterdag voor het eerst te zien is op RTL 4, zal wekelijks worden geopend met het nummer ‘Foto’s’ van Xander de Buisonjé. De tekst van het lied houdt sterk verband met liefde en het huwelijk. Dat vertelde Wendy van Dijk woensdagavond in RTL Boulevard. “We zijn druk bezig met het programma en met de muziek eromheen. Ik miste nog echt een heerlijk romantisch Nederlands nummer. Toen moest ik toch meteen aan Xander denken.

Wendy heeft Xander gelijk benaderd. “Hij maakt van die prachtige nummers en hij heeft een fantastische stem. Ik heb hem gebeld. Hij stond ervoor open. Ik ben naar hem toe gegaan. Ik heb geluisterd en bij dat tweede nummer was ik totaal verkocht. Hij ging achter de piano zitten en hij heeft het voorgespeeld. Ik dacht: dit is het. Het nummer heet Foto’s. Het past goed bij Million Dollar Wedding. Het gaat over het leven wat je samen met elkaar deelt. De liefde daaromheen. Je bladert door een fotoalbum en je kijkt naar het leven wat je met elkaar tot op heden gedeeld hebt. Het is echt een prachtig nummer, waar ook het huwelijk voor staat.”

Wendy en Xander zijn ex-geliefden. “Het nummer raakt me wel en dan ga je toch terug in elkaars verleden ook. We hebben het kleine ventje samen. Maar het is mooi. Het nummer is zo pakkend. Iedereen pakt er wel z’n eigen verhaal bij. Dat geeft aan dat het echt een mooi en emotioneel nummer is.

Million Dollar Wedding staat voor de deur. “Zaterdag gaat het beginnen om acht uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen