Life & Cooking start zondag met Linda en Gerard

Carlo Boszhard en Irene Moors keren aanstaande zondag terug met hun show ‘Life & Cooking’ op RTL 4. Het negende seizoen van het succesprogramma wordt afgetrapt met “bijzondere en grote gasten“, belooft een woordvoerder van het televisiestation. De uitzending begint komende zondag om 17.25 uur. “Linda de Mol komt langs en praat over de nieuwe reeks ‘Gooische Vrouwen’ en haar plannen voor de toekomst en Gerard Joling verklapt zondag zijn best bewaarde geheim.

Life & Cooking blijft volgens RTL 4 “ouderwets gezellig“. De enige verandering is het uitzendmoment van het televisieprogramma. “Nu ‘Life & Cooking’ later van start gaat, wordt niet langer alleen de namiddag maar nu ook de vooravond opgesierd met interessante gasten en smakelijke maaltijdideeën.”

Naast Linda de Mol en Gerard Joling, is ook Patrick van der Eem te gast. Hij komt praten over zijn leven na de spraakmakende uitzending van Peter R. de Vries, waarin hij Joran van der Sloot onthullingen ontlokte over de dood van Natalee Holloway.

Het publiek speelt het komend seizoen een nog grotere rol in ‘Life & Cooking’. “Zowel thuis op de bank als in de studio op de tribune weten de mensen van tevoren nooit of ze door Carlo en Irene worden aangesproken. Een huwelijksaanzoek, een verrassing, een boodschap van de kijker thuis; alles is mogelijk.”

Life & Cooking is vanaf 31augustus iedere zondag tussen 17.25 en 19.20 uur te zien op RTL 4. Tussen 18.00 en 18.10 uur is er een onderbreking door RTL Nieuws.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen