Henkjan Smits: ‘RTL Boulevard is beter dan Shownieuws’

Foto: SBS/ElvinShownieuws-presentator Henkjan Smits vindt zijn eigen showrubriek een minder leuk programma dan RTL Boulevard. Bovendien vindt hij het programma met Albert Verlinde ook beter in elkaar gezet. Dat vertelde Henkjan dinsdagmorgen op Q-Music. “RTL Boulevard is een leuker en beter programma dan Shownieuws. Eerlijk is eerlijk: Shownieuws heeft teveel onderwerpen die mij niets interesseren. Bijvoorbeeld de galstenen van Corry Konings: hartstikke leuk, maar hou het lekker voor jezelf.

Als Henkjan Smits tussen RTL of SBS moet kiezen, noemt hij wel zijn eigen club. “Ik noemde SBS in tegenstelling tot RTL vanwege de passie. Ik heb nog nooit zoveel gepassioneerde mensen in één hut gezien om voor en mee te werken. Dat is fantastisch. Dat is meer dan platenmaatschappijen of RTL. Maar ik vind RTL Boulevard een leuker en beter programma dan Shownieuws.

Henkjan Smits vindt presenteren inmiddels leuker dan jureren. “Presenteren vind ik op dit moment leuker om te doen. Ik ben heel blij dat SBS 6 me de kans geeft om allebei te doen. Ik heb niet echt het gevoel dat ik mezelf nog heel erg kan bekwamen in het jureren, maar ik kan nog een stuk beter worden als presentator. Het is erg leuk om van jezelf te merken dat je beter wordt. Ik vind mezelf nu beter dan vorig jaar.

Gijs Staverman legt Henkjan nog één dilemma voor, Idols of Popstars. “Idols.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen