Huub maakt pilot voor televisie: ‘Diepgravende talkshow’

Gouden Kooi Huub is op dit moment druk bezig met het opnemen van een pilot voor televisie. Hierin voert hij ‘diepgravende gesprekken’ met bekende Nederlanders. Dat vertelt Huub vandaag op TMF. Ook Jaap is op dit moment bezig met een pilot. “Jaap en ik gaan apart van elkaar een pilot maken. We hebben ook ieder gewoon een eigen tv- format“, vertelt Huub. Over zijn pilot: “Het wordt een praatprogramma, waarin ik iemand interview. Daar ga ik ook de hele dag mee op pad.”

Het enige dat Huub nu kan zeggen is dat hij een pilot gaat opnemen. “Het gaat de diepte in. Het wordt voor jongeren gemaakt. Ook voor de mensen die naar Re-action kijken. Er is nog geen programma dat iets dieper gaat dan de Terror Jaap show.”

De talkshow van Huub moet gaan over de problemen in Nederland. “Er komen mensen die aanspreken. Je kan je voorstellen voetballers, soapies, acteurs en actrices. Ik vind het belangrijk dat er mensen komen die je kent, en die het ergens over gaan hebben wat je helemaal niet van hen verwacht.”

Als voorbeeld noemt Huub een voetballer die zijn woede uit over de orgaandonatie in Nederland. “Zo kun je heel veel verzinnen. De Gouden Kooi was plat entertainment. Dit wordt diepgravend.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen