Hitseries Pushing Daisies en Private Practice op NET 5

NET 5 brengt vanaf augustus de Ameri- kaanse hitseries ‘Pushing Daisies’ en ‘Private Practice’ op het televisiescherm. Beide series hebben een prominente plek gekregen in de programmering van NET 5. Dat blijkt uit de uitzendschema’s van augustus. Private Practice is de succesvolle spin-off van Grey’s Anatomy waarin Dr. Montgomery (vertolkt door Kate Walsh) centraal staat. In Pushing Daisies, volgens NET 5 een kwaliteits- serie, draait het om Ned. Ned kan doden weer tot leven brengen.

In Pushing Daisies draait het om Ned. Hij ontdekt op tienjarigeleeftijd dat hij een unieke magische kracht heeft: hij kan doden weer tot leven brengen met een enkele aanraking. Maar er zijn twee voorwaarden: als hij iets of iemand voor een tweede keer aanraakt, zal deze voor altijd dood blijven en als het langer dan 60 seconden in leven blijft, zal iets of iemand anders in de plaats doodgaan.

Ned heeft in het dagelijks leven een eigen taartenwinkel en gaat daarnaast werken voor privé-detective Emerson Cod om met behulp van zijn gave moorden op te lossen. Slachtoffers van één van de moordzaken is Charlotte, ook wel Chuck genoemd, de grote jeugdliefde van Ned. Hij besluit haar weer tot leven te wekken, maar de herleving van zijn onmogelijke liefde zorgt voor moeilijke situaties. Hij zal haar nooit kunnen aanraken om haar in leven te kunnen houden en er zal iemand anders moeten sterven.

Private Practice is de spin-off van de populaire serie Grey’s Anatomy waarin Dr.Addison Montgomery centraal staat. Na haar scheiding met Derek ‘McDreamy’ Shepherd en haar knipperlichtrelatie met Mark ‘McSteamy’ Sloan, besluit Addison om een frisse start te nemen en te verhuizen naar Los Angeles voor mooier weer en leukere vooruitzichten. Ze gaat aan de slag bij de kleinschalige kliniek ‘Oceanside Welness Center’ in Santa Monica van haar studentenvrienden Naomi en Sam Bennett. Haar verbazing is dan ook groot wanneer Naomi’s zakenpartners helemaal niet op de hoogte zijn gesteld van haar komst. Ook in de liefde verloopt het meteen hectisch doordat de alternatieve medicijnman Peter Wilder denkt dat Addison speciaal voor hem terug is verhuisd. Zal Addison het geluk in het leven en de liefde vinden?

Private Practice is op maandag 25 augustus voor het eerst te zien op NET 5 (20.30). Samen met Army Wives vormt het een nieuwe serie-avond. Pushing Daisies is op dinsdag 26 augustus voor het eerst te zien op NET 5 (21.30). Het komische drama is te zien na Desperate Housewives.

Private Practice

Pushing Daisies

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen