Tweede seizoen Julia’s Tango op dvd: ‘Groot succes’

Het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Julia’s Tango komt, net als seizoen 1, uit op dvd. De serie draait om Julia (Kim Pieters), Marjolein (Peggy Vrijens), Jacqueline (Miryanna van Reeden) en Pia (Tina de Bruin) die een Bed & Breakfast runnen in Buenos Aires. “De serie wordt met ’n gemiddeld markt- aandeel van 18,4% uitstekend bekeken door de doelgroep van NET 5 (vrouwen 20-34 jaar). Vanaf 23 mei is de drie dubbel-dvd met het complete tweede seizoen verkrijgbaar.

Na seizoen één vertrok de cast in oktober 2007 naar Argentinië, om een nieuw seizoen van Julia’s Tango op te nemen. In dit tweede seizoen komen de levens van de vier dames onder zware druk te staan. Zó erg zelfs, dat hun onderlinge vriendschap en het voortbestaan van de Bed & Breakfast in gevaar komt. De vrouwen zullen daarom concessies moeten doen en krijgen lang niet allemaal wat ze willen.

Zo raakt Pia zwanger van Diego, gaat het voorgenomen huwelijk van Marjolein niet door wegens het plotselinge overlijden van Pieter, komen Julia en Bas weer bij elkaar en gaan Jacqueline en Erik juist uit elkaar. Er gebeurt veel, een beetje te veel voor de privé- leventjes van de dames.

De dvd is een uitgave van Disky Entertainment i.s.m. SBS Publishing & Licensing BV en Endemol Nederland bv. Op maandag 19 mei is om 21.30 uur de laatste aflevering van seizoen 2 te zien bij NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen