Ruben Nicolai en Tijl Beckand naar AVRO

Ruben Nicolai gaat volgend jaar televi- sieprogramma’s voor de AVRO presen- teren. De AVRO heeft een tweejarig contract met hem afgesloten, dat op 1 januari 2009 zal ingaan. Tot die tijd is hij nog bij BNN te zien met het programma De Lama’s. Ook Tijl Beckand van De Lama’s maakt per die datum een over- stap van BNN naar de AVRO. Dat meldt de omroep vandaag. Directeur Willemijn Maas van de AVRO: “Ruben is een waardevolle aanvulling op ons huidig presentatorenteam.”

Willemijn Maas is enthousiast over de nieuwe presentatoren. “Ruben is een gedreven en talentvolle programmamaker. Hij heeft aangegeven andere inhoudelijke kanten en talenten van zichzelf te willen ontwikkelen en te laten zien. Ik ben erg blij dat hij juist daarvoor de AVRO heeft gekozen. Hij heeft aangegeven zich bij ons thuis te voelen. Het is de bedoeling meerdere nieuwe programma’s met hem te ontwikkelen. Ook met de keuze van Tijl voor de AVRO zijn we zeer gelukkig. Met hem gaan we eveneens op zoek naar nieuwe programmaconcepten, waarin hij zijn talenten en bewezen vakmanschap verder kan ontplooien.”

Ruben Nicolai: “Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier bij BNN gewerkt en daar veel geleerd. De overstap naar de AVRO is voor mij echter een prachtige kans om een professionele stap voorwaarts te maken en daar verheug ik mij erg op.”

Tijl Beckand is eveneens enthousiast over de overstap: “Dit is de eerste keer dat ik een exclusief avontuur aan ga. Ik denk dat we hele leuke programma’s gaan maken bij de AVRO en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Natuurlijk is het ook erg prettig dat er iemand in de kantine loopt die ik redelijk ken.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen