SBS: ‘Voor adverteerders meer mogelijk op nieuwe sites’

De vernieuwde sites Net5.nl, Sbs6.nl en Veronicatv.nl bieden niet alleen nieuw en fris uiterlijk voor haar gebruikers, maar ook aanzienlijk meer mogelijkheden aan adverteerders. “Zo komen er onder meer nieuwe bannerformaten beschikbaar die nog beter in het gewenste Umfeld geplaatst worden“, aldus een zegsman van SBS vandaag. “Daarnaast bieden de nieuwe sites een grotere flexibiliteit waar- door bijvoorbeeld snel een sponsorsite gebouwd kan worden en is er ruimte voor advertorials.”

Naast een nieuw en fris uiterlijk dat past bij deze tijd, bieden de sites bezoekers meer duidelijke navigatie en content. “De afgelopen maanden zijn de fundamenten voor de nieuwe sites gelegd door onder meer een samenwerking aan te gaan met partijen als Wunderloop, DQ&A, GX en Bluedome. Dit heeft geresulteerd in drie nieuwe sites met een groter aanbod aan video’s, foto gallery’s, programma-informatie en een overzichtelijke tv-gids. Dankzij de duidelijke navigatie is al deze content eenvoudig te vinden.”

Nieuw op de sites van SBS is ‘Programma Gemist’. “Deze veel gevraagde functie biedt bezoekers de mogelijkheid om uitzendingen terug te kijken van programma’s als Holland’s Got Talent, Hart van Nederland, Julia’s Tango en Waar is de Mol? De komende maanden wordt dit aanbod verder uitgebreid.”

Neem een kijkje op: www.net5.nl, www.sbs6.nl en www.veronicatv.nl.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen