Filemon Wesselink maakt acteerdebuut in soapserie ONM

Filemon Wesselink maakt op vrijdag 25 april zijn soapdebuut in ONM waar hij de prijs van de daklozenloterij komt uitdelen. Voor één dag begeeft hij zich in een wespennest van emoties in het pakhuis. Als aardigheidje schenkt JP de bewoners van het pakhuis ieder een lot met een hoofdprijs van tien miljoen euro. De lootjes slingeren al snel overal rond. Als de hoofdprijs op één van JP’s loten valt, ontstaat er onduidelijkheid. “In deze aflevering draait alles om geld, geld en nog eens geld.

JP voelt zich rot als hij ziet dat de pakhuisbewoners, ooit een hechte vriendenclub, steeds meer van elkaar vervreemd raken en dus organiseert hij een groot feest. Het is zijn bedoeling dat de strijdbijl begraven wordt. Als aardigheidje schenkt hij ieder van hen een lot uit de Europese Daklozenloterij (prijzengeld 10 miljoen!). Tijdens het feest is niet iedereen even zuinig op zijn lootje en ze slingeren overal rond.

Als de hoofdprijs op één van JP’s uitgedeelde loten valt, is iedereen uitzinnig van blijdschap, maar waar is het lot en aan wie heeft JP het oorspronkelijk gegeven? “Er moet snel een oplossing komen, want niemand minder dan Filemon Wesselink komt de hoofdprijs uitreiken. Zullen de pakhuisbewoners tot een oplossing kunnen komen? Of komt Filemon’s aflevering bol te staan van ruzie en conflict?

De cliffhanger van ONM zendt BNN uit op 16 mei. Hierna volgt een zomerstop en op maandag 1 september starten nieuwe afleveringen van ONM bij BNN op 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen